ΛΑΡΙΣΑ

«Στόχος η ανατροπή του ελλειμματικού εμπορικού ισοζυγίου αγροτικών προϊόντων»

Το προεδρείο της Ένωσης Αγελαδοτρόφων φυλής Holstein συνάντησε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος

Την ανατροπή του ελλειμματικού εμπορικού ισοζυγίου γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων της χώρας μας έθεσε ως πρωταρχικό στόχο της νέας πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, σε συνάντηση που είχε με το προεδρείο της Ένωσης Αγελαδοτρόφων Φυλής HOLSTEIN.

Παραπέμποντας και στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, όπως τις παρουσίασε στη Βουλή ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθηγητής κ. Αθ. Τσαυτάρης, ο κ. Μαξ. Χαρακόπουλος χαρακτήρισε «πέραν πάσης λογικής η χώρα μας, με τεράστιες δυνατότητες καλλιεργειών και κτηνοτροφικής δραστηριότητας, να παρουσιάζει για δεκαετίες έλλειμμα στο εμπορικό ισοζύγιο αγροτικών και κυρίως κτηνοτροφικών προϊόντων».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε διεξοδική συζήτηση για τα προβλήματα και τις προοπτικές της αγελαδοτροφίας στην Ελλάδα. Ο Αναπληρωτής Υπουργός ζήτησε από το προεδρείο της Ένωσης Αγελαδοτρόφων Φυλής HOLSTEIN αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις της.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Θανάσης Βασιλέκας και τα μέλη του ΔΣ κ. κ. Κώστας Μαρκούλης και Ιωακείμ Αθανασιάδης.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις