ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βραδιά αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα

Την Παρασκευή 10 Αυγούστου στη Νεράιδα

Βραδιά αφιέρωμα στο Γιώργο Ζαμπέτα θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή  10 Αυγούστου 2012  στις 9:00  το βράδυ στον ξενώνα Νικόλαος Πλαστήρας στη  Νεράιδα , η ελαφρολαϊκή Ορχήστρα του «Ωδείου Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης» για τους παραθεριστές του Οικισμού και όλης της περιοχής της Λίμνης Πλαστήρα.

Η ορχήστρα του Ωδείου Ευθυμιάδη στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΝΕΡΑΪΔΑ 2012», που διοργανώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Οικισμού,

Θα παρουσιάσει ένα δίωρο πρόγραμμα – αφιέρωμα στον συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού  Γιώργο Ζαμπέτα  με γνωστά τραγούδια που τραγουδήθηκαν από  δύο  τουλάχιστον γενιές.

Στην πλήρη επαγγελματική  εννεαμελή ορχήστρα  συμμετέχουν  καθηγητές του  Ωδείου Ευθυμιάδη. Δυο (2) γυναικείες φωνές, μια (1) ανδρική και μια πλήρη ορχήστρα, κοντά στο ύφος της μουσικής του Γιώργου Ζαμπέτα αλλά και του ήχου του μπουζουκιού του θα ερμηνεύσουν αξέχαστα τραγούδια του λαϊκού συνθέτη.

Το δίωρο  πρόγραμμα περιλαμβάνει  αποκλειστικά όλα τα γνωστά τραγούδια του  συνθέτη (και κινηματογραφικές επιτυχίες) , που ψυχαγώγησαν και τραγουδήθηκαν από μικρούς και μεγάλους για δεκαετίες.

Το πρόγραμμα διανθίζεται από οπτικό υλικό και εμβληματικές – χαρακτηριστικές συνεντεύξεις του Γιώργου Ζαμπέτα.

Στη συναυλία θα εμφανιστεί επίσης ο διακεκριμένος τραγουδιστής Ανδρέας Μπέρδος.

Μετά την εμφάνιση της στη  Νεράιδα στη  Λίμνη Πλαστήρα η λαϊκή ορχήστρα του Ωδείου Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, έχει προσκληθεί για σειρά εμφανίσεων στον Αγιόκαμπο,  Άγιο Κωνσταντίνο και Αταλάντη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις