Οι ελληνικές συμμετοχές της 10ης ημέρας των Ολυμπιακών αγώνων

Δημοσιεύθηκε στις: 6 Αυγούστου 2012, 08:25

Διαβάστε αναλυτικά τι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα

Την πρόκριση στα προημιτελικά διεκδικεί στις 13:20 η Εθνική ανδρών πόλο με αντίπαλο την Αυστραλία.

Η ελληνική ομάδα αρκείται και στην ισοπαλία, ώστε να καταλάβει την 4η θέση του Α’ ομίλου, ενώ με νίκη επί των “καγκουρό” και ήττα της Ιταλίας από την Ισπανία, θα βρεθεί στην 3η θέση.

Στη μάχη των 200 μέτρων μπαίνει το βράδυ (21:36) η Μαρία Μπελιμπασάκη, που στοχεύει να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, κάτι που δεν κατάφερε στα 100 μέτρα.

Στη συγχρονισμένη κολύμβηση, μετά το τεχνικό πρόγραμμα, όπου οι Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέλαβαν την 8η θέση, τη Δευτέρα (17:00) θα διαγωνιστούν στο ελεύθερο πρόγραμμα, με στόχο να συγκεντρώσουν αρκετούς βαθμούς, ώστε να βρεθούν στον τελικό της Τρίτης.

Στις 21:00 διεξάγεται ο προκριματικός των καταδύσεων από αναπηδητήρα 3 μέτρων, με τον Στέφανο Παπαρούνα να διεκδικεί μία θέση στη 18άδα του ημιτελικού.

Τέλος, στην ιστιοπλοΐα, ολοκληρώνεται με τις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες η κατηγορία 49er, με τους Διονύση Δήμου και Μιχάλη Πατενιώτη να μην διατηρούν ελπίδες πρόκρισης στον αγώνα μεταλλίων, ενώ στα 470 ανδρών, οι Παναγιώτης Καμπουρίδης και Στάθης Παπαδόπουλος συμμετέχουν στην 7η και 8η ιστιοδρομία.

(sport24.gr)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ