ΚΟΣΜΟΣ

Πατέρας ξανά στα … 75 του θα γίνει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

Μια 38χρονη ηθοποιός φέρεται να εγκυμονεί το παιδί του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού

Τα χέρια ψηλά σηκώνει η επιστήμη στην περίπτωση του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει ξανά πατέρας. Σαν άλλος Αβραάμ, στην ηλικία των 75 χρονών, άφησε έγκυο την 38χρονη ηθοποιό η οποία μάλιστα έχει δηλώσει ερωτοχτυπημένη, ενώ έχει και τατουάζ το όνομά του στο πόδι της.

Ο «Καβαλιέρε» έχει ήδη 5 ενήλικα παιδιά και 6 εγγόνια, ενώ δεν έχει χωρίσει ακόμα με τη σύζυγό του Βερόνικα Λάριο, με την οποία όμως βρίσκεται σε διάσταση από το 2009.

Όσο για την Γερμανίδα με τις Βοσνιακές ρίζες που κυοφορεί τον καρπό του έρωτά της με τον Μπερλουσκόνι, ακούγεται ότι ήταν για καιρό το Νο1 στο χαρέμι του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, ενώ λέγεται πως σύχναζε στα «μπούνγκα μπούνγκα πάρτι».

Όσο για τη σχέση της με τον Καβαλιέρε είναι τρελά ερωτευμένη και δε το κρύβει στιγμή: «Στη ζωή μου υπάρχει μόνο ένα είδωλο και ένα πάθος: ο άνδρας τα αρχικά του οποίου έχω κάνει τατουάζ. Ο άνδρας που άλλαξε τη ζωή μου: SB».

Επίσης, πριν από λίγες εβδομάδες η Μπέγκαν σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, δήλωσε δημόσια: «Τον αγαπώ και θα συνεχίσω να τον αγαπώ για πάντα. Είναι σαν τον Σούπερμαν. Εύχομαι να είχα ένα παιδί μαζί του», δήλωση η οποία ενέτεινε τις ήδη υπάρχουσες φήμες για την εγκυμοσύνη της ηθοποιού.

Ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα, ενώ σχεδιάζει την πολιτική του επάνοδο για τον Σεπτέμβρη, ως «δώρο στο εαυτό του για τα 76α του γενέθλια», όπως τονίζει χαρακτηριστικά!

(iefimerida.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις