ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκατομμύρια στα πόδια του Κυριάκου απλώνουν οι Ρώσοι

Ετήσιες αποδοχές 5 εκατομμυρίων ευρώ του προσφέρουν οι ιδιοκτήτες της Ανζί

Μια εξαιρετικά δελεαστική πρόταση φέρεται διατεθειμένη να καταθέσει η Ανζί για να κάνει δικό της τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με την SportDay οι ζάμπλουτοι Ρώσοι, έχουν βάλει στο… μάτι τον διεθνή αμυντικό και έτσι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να του προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 5 εκατομμύρια ευρώ (!) καθώς και 10 εκατ. στη Σάλκε για να αποσπάσουν τα δικαιώματά του.

Μόλις στα 20 του χρόνια και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, έχει ακουστεί για «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μίλαν. Στα δυο χρόνια παρουσίας του στη Σάλκε έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, ωστόσο η γερμανική ομάδα επιθυμεί να τον διατηρήσει στις τάξεις της.

Η στήλη «Ο τρελός… του χωριού» της SportDay εμφανίζει στους υποψήφιους «μνηστήρες» τη ρωσική Ανζί η οποία δεν φείδεται χρημάτων -ενδεικτικές είναι οι μεταγραφές των Ρομπέρτο Κάρλος και Σάμουελ Ετό.

Στην προκειμένη περίπτωση στο στόχαστρό της βρίσκεται ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος συν τοις άλλοις τα πήγε εξαιρετικά στο πρόσφατο Euro. Η Σάλκε πάντως δεν φαίνεται να έχει στα υπόψη της την παραχώρησή του ακόμα, ιδιαίτερα με τα ποσά που ακούγονται (10 εκατομμύρια ευρώ).

(sportfm.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις