ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Τελευταίες πινελιές για το … παγκόσμιο συρτάκι

Σύσκεψη για την πορεία της διοργάνωσης

Σύσκεψη για την πορεία και τις εξελίξεις της διοργάνωσης για το παγκόσμιο ρεκόρ στο μεγαλύτερο συρτάκι του κόσμου που θα διεξαχθεί στην παραλία του Βόλου την 31/8/12, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Βόλου είχαν ο Πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ και Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Χαλέβας που συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό.

Εξάλλου με την παρουσία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χρήστου Λιάπη και των εκπροσώπων των αντιπεριφερειών Τρικάλων, Καρδίτσας, Λάρισας, και Μαγνησίας κα Θλιβερού όπως και των αρμοδίων πολιτισμού και τουρισμού των αντιστοίχων Δήμων Βόλου, Λάρισας Τρικάλων και Καρδίτσας, ακολούθησε κοινή σύσκεψη προκειμένου να γίνει συντονισμός για την όσο καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης και την μεγαλύτερη κινητοποίηση των πολιτών, των πολιτιστικών, χορευτικών συλλόγων των σχολών χορού, των αθλητικών συλλόγων και όλων όσων με τη συμμετοχή τους θέλουν να συμβάλουν στην επιτυχή συγκέντρωση 2012 ατόμων που θα χορέψουν, προκειμένου να προβάλλουμε παγκοσμίως τη Θεσσαλία και κατ’ επέκταση την Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ Κώστας Χαλέβας δήλωσε ότι πρέπει να εκφραστούν ευχαριστίες προς όλους όσοι αγκάλιασαν μέχρι σήμερα την εκδήλωση και έδωσαν το παρόν, τους δασκάλους χορού, τους συλλόγους, τις σχολές χορού και ιδιαίτερα το Λύκειο Ελληνίδων Βόλου για την ουσιαστική βοήθεια και στήριξη στο εγχείρημα.

Να σημειωθεί ότι τα αναμενόμενα αποτελέσματα από την κατάκτηση του ρεκόρ Guiness είναι η τουριστική προβολή της Θεσσαλίας παγκοσμίως με απώτερο σκοπό την προσέλκυση περισσότερων τουριστών ακολουθώντας έτσι μια αναπτυξιακή πολιτική για την περιοχή μας.

Επίσης, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν προσωπικά βεβαιώσεις συμμετοχής στο ρεκόρ Guiness, ενώ οι αθλητικοί, πολιτιστικοί και χορευτικοί σύλλογοι θα τιμηθούν από την Περιφέρεια για τη συμβολή τους στην εκδήλωση και την επιτυχία της κατάκτησης του παγκόσμιου ρεκόρ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται είτε στις πρόβες που πραγματοποιούνται στο Πανθεσσαλικό ή την παραλία του Βόλου, είτε στο facebook ή στο τηλ. 2421352535.

Καλούμε επίσης εθελοντές και εθελοντικές ομάδες που μπορούν να βοηθήσουν στην οργάνωση του εγχειρήματος, να δηλώσουν τα ονόματά τους στις πρόβες ή στο τηλ. 2421352535.

Οι επόμενες προγραμματισμένες πρόβες θα πραγματοποιηθούν:

•την Τετάρτη 8 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στις 7.30 το βράδυ

•την Δευτέρα 20 Αυγούστου στην παραλία του Βόλου στις 10.00 το πρωί, όπου θα υπάρχει και απευθείας σύνδεση με τηλεοπτική εκπομπή

•την Τετάρτη 22 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στις 7.30 το βράδυ

•την Παρασκευή 24 Αυγούστου στην παραλία του Βόλου στις 7.30 το βράδυ

•και η τελική πρόβα την Τετάρτη 29 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 7.30 το βράδυ.

(Εφημερίδα «Ταχυδρόμος») 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις