ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζεται η καλοκαιρινή περιοδεία του «Θεάτρου Τεχνών»

Με τη σατιρική και μουσικοχορευτική επιθεώρηση «Ο Ευρωπαίος … καίγεται και το ευρώ … χτενίζεται!»

Με έναν μεγάλο αριθμό παραστάσεων, που έχουν προγραμματιστεί, για τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο, σε συνεργασία με Δήμους της περιοχής μας, συνεχίζει την Καλοκαιρινή του Περιοδεία – 2012, το «Θέατρο Τεχνών» Λάρισας, με την  υπέροχη, σατιρική – μουσικοχορευτική Επιθεώρηση: «Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ…ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ…ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.!!!»

Πρώτος σταθμός είναι το «Θέατρο Χοροστάσι» στην Κρανιά Ολύμπου,  (Τρίτη 7 Αυγούστου). Ακολουθούν το Σκλήθρο (Πέμπτη 9 Αυγούστου), το «Ανοιχτό Θέατρο – Χρυσαλίδα» Αγιάς (Πέμπτη 23 Αυγούστου), η Βερδικούσια (Παρασκευή 24 Αυγούστου), οι Γόννοι (Σάββατο 25 Αυγούστου), το Μακρυχώρι (Κυριακή 26 Αυγούστου), το «Ανοιχτό Θέατρο – Λατόμι» Τυρνάβου (Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου), τα Αμπελάκια (Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου), ο Πυργετός (Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου) και το Συκούριο (Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου). Όλες οι παραστάσεις θα έχουν ώρα έναρξης στις 9 το βράδυ.

Πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη ζωντανή θεατρική παράσταση, σε κείμενα και σκηνοθεσία του Στέλιου Ντικούλη, που αποτελείται από σύγχρονα, επιθεωρησιακά νούμερα με πολύ γούστο και χιούμορ και με μια «ανελέητη καυστική ματιά» στην τρέχουσα επικαιρότητα.

Η πρωτότυπη, έξοχη μουσική σύνθεση και τα τραγούδια του Θέμη Σαμαντζή και οι  πανέμορφες χορογραφίες της Αγγελικής  Σαρίογλου, συντελούν σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα επί σκηνής, με τις εξαίρετες ερμηνείες των: Δημήτρη Φωτίου, Έλενας  Γράβαλου, Στέλιου Ντικούλη  και  Εύας Τριανταφύλλου.

Oι τιμές  στις παραστάσεις με εισιτήριο είναι: 8 ευρώ για τους μεγάλους και 5 ευρώ για τα παιδιά.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις