ΛΑΡΙΣΑ

Γκρίνια και παρεξηγήσεις γιατί τα χρήματα είναι πάρα πολλά!

Άλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ των 3 εκατομμυρίων ευρώ από το δελτίο του ΛΟΤΤΟ

Εκατομμυριούχος από… παρεξήγηση, θα ήταν παραλίγο ένας πράκτορας ΠΡΟ-ΠΟ της Λάρισας στο κατάστημα του οποίου στις 24 του περασμένου μήνα είχε πέσει δελτίο ΛΟΤΤΟ με κέρδος 3.000.000 ευρώ!

Όπως πάντα, ο υπερτυχερός στις περιπτώσεις αυτές, παραμένει για ευνόητους λόγους άγνωστος. Έλα όμως που μια παρεξήγηση έβαλε τέλος στην ανωνυμία της υπόθεσης και τα εμπλεκόμενα πρόσωπα κλήθηκαν να διευθετήσουν τη διαφορά στο γραφείο του εισαγγελέα!

Τι είχε συμβεί; Ο ηλικιωμένος ασθενής και εργένης υπερτυχερός, που με το δελτίο των 7 ευρώ «φορτώθηκε» με 2.700.000 ευρώ για την ακρίβεια, ζήτησε από τον πράκτορα να εξαργυρώσει το δελτίο στην Εθνική τράπεζα, στον οποίο, όπως ισχυρίστηκε ο τελευταίος, είχε υποσχεθεί να του δώσει ως δώρο ένα μεγάλο ποσό.

Ο πράκτορας μοίρασε, κατά την υπόσχεση, τα λεφτά με τον τυχερό αλλά κατόπιν παρεμβάσεων συγγενικών προσώπων του τελευταίου, εμφανίσθηκαν με δικηγόρο στον εισαγγελέα απειλώντας με μηνύσεις.

Τελικά με τη σωτήρια παρέμβαση του δικηγόρου, η παρεξήγηση λύθηκε, ο παππούς είπε ότι δεν υποσχέθηκε τίποτα και τα χρήματα αποδόθηκαν στο ακέραιο στον υπερτυχερό. Στους διαδρόμους των δικαστηρίων πάντως χθες, οι φωνές από τους συγγενείς του εκατομμυριούχου πλέον ηλικιωμένου, ακούγονταν μέχρι τον δρόμο.

Να σημειωθεί ότι το δελτίο που ήταν ένα πλήρες σύστημα με 14 στήλες παίχτηκε στο πρακτορείο επί της Ηρ. Πολυτεχνείου 73 και κέρδισε καθαρά 2.700.000 ευρώ.

(Εφημερίδα «Ελευθερία» / Ρεπορτάζ Χρήστος Τσαντήλας)

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις