ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Τραυμάτισε σοβαρά γριούλα για να την ληστέψει

Νεαρός Έλληνας ο δράστης στο κέντρο του Βόλου

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε χθες το πρωί στο κέντρο του Βόλου, με δράστη έναν 20χρονο Έλληνα, ο οποίος, προκειμένου να ληστέψει 79χρονη γυναίκα, της κατάφερε πολλά τραύματα με μαχαίρι και ψαλίδι σε αρκετά σημεία του σώματός της με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο.

Η αντίδραση της Αστυνομίας ήταν άμεση και ο δράστης, μετά από μαρτυρίες γειτόνων που είδαν το πρόσωπό του συνελήφθη, νωρίς χθες το απόγευμα και κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας.

Η ληστεία φέρεται ότι έγινε χθες σε διαμέρισμα επί των οδών Γαμβέτα – 28ης Οκτωβρίου, στο Βόλο , ενώ η Αστυνομία ενημερώθηκε, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα και αντέδρασε άμεσα συλλαμβάνοντας τον νεαρό δράστη, που κατηγορείται για ληστεία και πρόκληση σοβαρών βλαβών και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η άτυχη 79χρονη γυναίκα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται, σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς έμεινε για αρκετές ώρες αιμόφυρτη στο διαμέρισμά της, μη μπορώντας να καλέσει σε βοήθεια.

Όπως έγινε γνωστό, ο ληστής κατάφερε να κλέψει διάφορα αντικείμενα αξίας από το σπίτι της ηλικιωμένης, ωστόσο, η άτυχη γυναίκα δεν είναι σε θέση να καταθέσει στην Αστυνομία, ώστε να υπάρχει συγκεκριμένη εικόνα.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

(magnesianews.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις