ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Συλλήψεις για επαιτεία στο Βόλο

Οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση από μεικτά συνεργεία αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι για την αντιμετώπιση των φαινομένων επαιτείας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν τέσσερις υπήκοοι Βουλγαρίας (3 άντρες και 1 γυναίκα), ηλικίας 20, 60, 53 και 29 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατελήφθησαν να επαιτούν και να διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Ειδικότερα, ο 20χρονος κατελήφθη σε κεντρικό σημείο της πόλης να κινείται με τροχήλατο αναπηρικό αμαξίδιο μεταξύ των οχημάτων, με σκοπό την επαιτεία διαταράσσοντας παράλληλα την ασφάλεια της συγκοινωνίας προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο κινδύνους για την ασφάλεια τόσο του ιδίου όσο και τον οδηγών και επιβατών των κινούμενων στην ίδια οδό οχημάτων. Επίσης, σε άλλο κεντρικό σημείο της πόλης κατελήφθησαν οι άλλοι τρεις συλληφθέντες κινούμενοι πεζοί μεταξύ των οχημάτων να διαπράττουν παρόμοια αδικήματα.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 50,13 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι έλεγχοι θα συνεχιστούν προκειμένου να περιοριστεί το φαινόμενο της επαιτείας στην πόλη του Βόλου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις