ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται το θρίλερ με τη 15χρονη

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της κοπέλας η οποία βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση σε παραλία της Πάρου την περασμένη εβδομάδα. Πλέον, η αστυνομία αναζητά τον δράστη ο οποίος κακοποίησε βάναυσα το άτυχο κορίτσι.Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών έλεγχων έδειξαν ότι στο σώμα και τα ρούχα του άτυχου κοριτσιού υπήρχε γενετικό και βιολογικό υλικό άγνωστου άνδρα. Γεγονός, που οδηγεί τις αρχές στην εκτίμηση, ότι η κοπέλα δεν ήταν μόνη και σίγουρα πλέον, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα, όπως δείχνουν τα πράγματα, έπεσε θύμα μανιακού ο οποίος την κακοποίησε βάναυσα.

Η αστυνομία εκτιμά ότι η 15χρονη είχε συναντηθεί με κάποιον άντρα στην περιοχή όπου βρέθηκε και πλέον αναζητούν περαιτέρω στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό του, ενώ η κινητοποίηση είναι τόσο μεγάλη, ώστε ο δράστης να συλληφθεί πριν υπάρξει και δεύτερο θύμα.

Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει βρεθεί αυτόπτης μάρτυρας που να αντιλήφθηκε κάτι και δεδομένου ότι η 15χρονη δεν μπορεί να πει τι συνέβη εκείνο το τραγικό απόγευμα, δυσκολεύει κι άλλο το έργο των αρχών.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε την 15χρονη, πρόκειται για «ένα βίαιο σκηνικό εγκληματικής ενέργειας», ενώ συγχρόνως αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία ζητεί τη συνεργασία των πολιτών για την εξιχνίαση της σοβαρής υπόθεσης. Με ανακοίνωσή της, παρακαλεί όποιος πολίτης έχει αντιληφθεί, ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την επίθεση, να επικοινωνήσει στην τηλεφωνική γραμμή 210 6411111 με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

http://www.real.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις