ΛΑΡΙΣΑ

Η Ζωή Ανυφαντή νέα αντιδήμαρχος Κιλελέρ

Η δημοτική σύμβουλος, κ. Ζωή Ανυφαντή αναλαμβάνει καθήκοντα αντιδημάρχου των Δημοτικών Ενοτήτων Νίκαιας και Κραννώνα του Δήμου Κιλελέρ αντικαθιστώντας τον κ. Γιάννη Ζαχαριά, ο οποίος παραιτήθηκε, πρόσφατα, για επαγγελματικούς – προσωπικούς λόγους.

Ο κ. Ζαχαριάς σε σχετική δήλωσή του τονίζει: «Η παραίτησή μου από τη θέση του αντιδημάρχου του Δήμου Κιλελέρ προέκυψε ως αναγκαιότητα, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών αλλά και προσωπικών υποχρεώσεων.

Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο, κ. Ρίζο Κομήτσα, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και όλους τους αντιδημάρχους, τους δημοτικούς – τοπικούς συμβούλους και τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Κιλελέρ για την άριστη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα, που είχε ως αποτέλεσμα την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής και τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Δηλώνω ότι ως δημοτικός σύμβουλος και ως πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β΄/Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κιλελέρ θα συνεχίσω να είμαι σταθερός αρωγός και ενεργός συμπαραστάτης κάθε πρωτοβουλίας της δημοτικής αρχής Κιλελέρ προκειμένου όλοι μαζί να εξασφαλίσουμε καλύτερες υπηρεσίες και προοπτικές για τους δημότες και για τον τόπο μας».

Από την πλευρά της η κ. Ζωή Ανυφαντή σημειώνει σε δήλωσή της, επ’ αφορμή της ανάληψης των καθηκόντων της: «Ευχαριστώ τον δήμαρχο, κ. Ρίζο Κομήτσα, για την εμπιστοσύνη του και δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ άοκνα και σε συνεργασία με τα στελέχη της δημοτικής αρχής, του Δημοτικού Συμβουλίου, των Τοπικών Συμβουλίων και όλους τους πολίτες, με πρωταρχικό στόχο να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των κατοίκων στα χωριά μας και να αντιμετωπίσουμε από κοινού τα όποια προβλήματα  ανακύπτουν.

Οι ευθύνες που αναλαμβάνω με οπλίζουν με επιμονή και θέληση να συνεισφέρω κάθε ικμάδα των δυνάμεών μου για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της αντιδημαρχίας των Δημοτικών Ενοτήτων Νίκαιας και Κραννώνα και όλων των συμπολιτών μας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις