ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προτεραιότητα ο τερματοφύλακας για την ΑΕΛ

Η απόκτηση του Πέτρου Ζουρούδη μπορεί να έλυσε το μεγάλο πρόβλημα του Μιχάλη Ζιώγα στη θέση του σέντερ φορ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οριστικοποιήθηκαν όλες οι κινήσεις στο μεταγραφικό… παζάρι για τους «βυσσινί».

Τις τελευταίες ώρες έχουν εντατικοποιηθεί οι κινήσεις ανεύρεσης ενός ικανού τερματοφύλακα που θα έρθει για να πλαισιώσει τους Βοσνιάδη και Πρίφτη, που έχουν μείνει… μόνοι, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Σωτηρίου, που κατά τη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου αποτέλεσε και τη βασική επιλογή κάτω από τα γκολπόστ.

Η συγκεκριμένη διαδικασία παρουσιάζει στην παρούσα φάση δυσκολίες, αφού οι άνθρωποι της ΑΕΛ δεν έχουν βρει στην «αγορά» κάτι που να τους κεντρίζει το ενδιαφέρον και να είναι και εντός των οικονομικών τους δυνατοτήτων.

Ακολουθεί ο αμυντικός

Η κάλυψη λοιπόν της θέσης του τερματοφύλακα είναι αυτή που «καίει» την ΑΕΛ και έχει προσπεράσει τις κινήσεις για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Για το συγκεκριμένο «πόστο» ο Θανάσης Ρεπετσάς είναι μία από τις επιλογές που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Ζιώγα, όπως και ο Δημήτρης Ραπτάκης (όπως σας έχουμε ενημερώσει από την Παρασκευή), αλλά δεν είναι οι μόνοι.

Η ΑΕΛ γνωρίζοντας ότι για τον μεν πρώτο υφίσταται και το ενδιαφέρον της περσινής του ομάδας που του έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης και για τον δε δεύτερο υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΟΦΗ, έχει ρίξει το βλέμμα της και αλλού, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τους άλλους στόχους.

Εάν και εφόσον

Σε ένα πρωτάθλημα 34 τουλάχιστον αγωνιστικών, διακινδυνεύεις πολλά αν πας με έναν και μόνο κλασικό φορ και αυτό στην ΑΕΛ το γνωρίζουν πολύ καλά. Έτσι λοιπόν, έστω και αν δεν είναι της άμεσης προτεραιότητάς τους, έχουν τα «μάτια τους ανοικτά» για κάθε καλή περίπτωση παίκτη που να μπορεί να τους βοηθήσει σε αυτή τη θέση, αποκαλύπτοντας ότι δεν υφίσταται πλέον ενδιαφέρον για τον Πουλάκο. Μην ξεχνάμε φυσικά, ότι ίσως το ταμείο της ΑΕΛ πάρει κάποιες επιπλέον «ανάσες» εάν ο Τσιμπάμπα φέρει μία συμφέρουσα πρόταση, ή αν ο Σιατραβάνης αναχωρήσει για τη Γερμανία…

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις