ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Επεδίωξα τη μεγαλύτερη πρόκληση” λέει ο Ζουρούδης

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ έκανε ο Πέτρος Ζουρούδης στους εκπροσώπους του Τύπου που παρακολουθούν την προετοιμασία της ομάδας μας στη Σαμαρίνα .

Ο πολύπειρος φορ εμφανίστηκε απόλυτα συνειδητοποιημένος για την επιλογή του, τονίζοντας πως «υπήρξαν κάποιοι που προσπάθησαν να με αποθαρρύνουν.

Ρώτησα και έμαθα για τα δεδομένα της ομάδας, γνωρίζω τα προβλήματα και τα πλεονεκτήματα, αλλά εμένα πάντα με ενδιαφέρει η μεγαλύτερη των προκλήσεων.

Γι’ αυτό και προσωπικά επεδίωξα πολύ, με τον τρόπο μου, να έρθω στην ΑΕΛ. Από τη στιγμή που εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον με τόσο ζεστό τρόπο, η ΑΕΛ ήταν η προτεραιότητά μου».

Ερωτηθείς για τους προσωπικούς του στόχους σημείωσε ότι αυτοί συμβαδίζουν με τους στόχους ολόκληρης της ομάδας, γιατί μόνο μέσα από την ομαδική επιτυχία μπορεί να αναδειχθεί ένας ποδοσφαιριστής: «Αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να εκτοξεύσει τις… μετοχές ενός παίκτη στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αυτή είναι η ΑΕΛ»¨.

Δήλωσε, επίσης, έτοιμος για τις μεγάλες απαιτήσεις και τη σύγκριση με τους προκατόχους του, ενώ – με την εμπειρία και τη γνώση της κατηγορίας – ανέλυσε τη θέση της ΑΕΛ στο νέο πρωτάθλημα: «Παίζει σημαντικό ρόλο το καλό ξεκίνημα.

Από εκεί και πέρα αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνουμε ως ΑΕΛ είναι να φέρουμε το πρωτάθλημα εκεί που θέλουμε, ώστε να αξιοποιήσουμε το μεγαλύτερό μας πλεονέκτημα.

Η ΑΕΛ έχει τεράστια δυναμική που «πνίγεται» στα δεδομένα της Football League. Πρέπει να βάλουμε τον κόσμο της ομάδας να… παίξει μπάλα».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις