ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από το Θέατρο Τεμπών ξεκινά η περιοδεία του «Γιατρός με το στανιό»

Από το «Θέατρο Τεμπών», την Κυριακή 29 Ιουλίου, ξεκινάει η Καλοκαιρινή περιοδεία του «Θεσσαλικού Θεάτρου», με την κωμωδία του Μολιέρου: «Γιατρός με το Στανιό».

Η παράσταση της Κυριακής δίνεται, σε συνεργασία με την «Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας»  της Περιφέρειας Θεσσαλίας και στα πλαίσια των τριήμερων εκδηλώσεων που πραγματοποιεί κάθε χρόνο με τίτλο, «Με θέα το Αιγαίο».

Επόμενος σταθμός της περιοδείας  είναι το «Θέατρο Χρυσαλίδα» ΑΓΙΑΣ, την Τρίτη 31 Ιουλίου, στην συνέχεια την Παρασκευή 3 Αυγούστου το «Θέατρο Χοροστάσι»  ΚΡΑΝΙΑΣ Ολύμπου και το Σάββατο  και  Κυριακή 4 και 5 Αυγούστου το «Θέατρο της Θάλασσας» στα Πλατάνια ΒΕΛΙΚΑΣ.

Η υπέροχη κωμωδία του Μολιέρου «Γιατρός με το στανιό» που παίχτηκε με επιτυχία στη Λάρισα, στο νέο θέατρο «Αυλή του Μύλου», απέσπασε ενθουσιώδη σχόλια απ΄όσους την είδαν. Η παράσταση είναι εμπλουτισμένη με τραγούδια σε στίχους Κώστα Τσιάνου που προσδίδουν περισσότερη ευφορία και με το ζωντανό ρυθμό και τις έξοχες ερμηνείες των ηθοποιών, δημιουργούν μια παράσταση γεμάτη γέλιο και δροσιά. Με λίγα λόγια είναι μια παράσταση ότι πρέπει για το ζεστό καλοκαίρι.

Η σκηνοθεσία είναι τού  Κώστα  Τσιάνου, η σκηνογραφία του Γιάννη Πέτρου, η μουσική επιμέλεια του Σπύρου Καβαλλιεράτου και τους ρόλους ερμηνεύουν άριστα οι ηθοποιοί: Σταύρος ΝικολαΪδης, Ελένη Ουζουνίδου, Περικλής Καρακωνσταντόγλου, Χάρης Φλέουρας, Βασίλης Γιαβρής, Αννα Γκλέτσου, Ιωάννα Δημακοπούλου  και Αλέξανδρος Μπαλαμώτης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις