ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντοπαρισμένος Έλληνας αθλητής της Ολυμπιακής ομάδας!

Για άλλη μία φορά οι Ολυμπιακοί αγώνες καταστράφηκαν νωρίς για τη χώρα …

Μετά τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς, μπορεί να έχουμε ακόμα μία αποβολή Έλληνα πρωταθλητή του στίβου που ανήκει στην Ολυμπιακή Ομάδα και πιάστηκε ντοπέ!

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Sportday”, που επικαλείται πηγές από τη Γαλλία, ένας Έλληνας πρωταθλητής του στίβου -όνομα της πρώτης γραμμής, δηλαδή- έχει βρεθεί θετικός σε απαγορευμένη ουσία!

Ο συγκεκριμένος αθλητής ανήκει στην Ολυμπιακή Ομάδα που θα πάει στο Λονδίνο και αναμένεται πλέον να εξεταστεί σε δεύτερο δείγμα για να επιβεβαιωθεί ότι έχει κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Η διαδικασία θα γίνει πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι συνήθως, αφού στις 3 Αυγούστου αρχίζει το πρόγραμμα του στίβου στο Λονδίνο και μέχρι τότε τα αρμόδια όργανα θα πρέπει να έχουν αποφασίσει για την τύχη του Έλληνα πρωταθλητή.

Αν, βεβαίως, και το δεύτερο δείγμα είναι θετικό, τότε ο αθλητής θα αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι αυτό θα είναι ένα ακόμα πλήγμα για τον ελληνικό αθλητισμό, μετά τα όσα έγιναν και με τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις