Παρασκήνιο

Η δράση των ομάδων κρούσης …

Με τη μέθοδο των ομάδων κρούσης έδρασαν την Τετάρτη οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, προπαγανδίζοντας τις θέσεις και τα αιτήματά τους υπέρ των εργαζομένων, των ανέργων και των συνταξιούχων!

Ετσι, νωρίς το πρωί, μια ομάδα συνδικαλιστών πραγματοποίησαν παραστάσεις διαμαρτυρίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και την 5η ΔΥΠΕ ζητώντας δωρεάν υπηρεσίες υγείας και φάρμακα για το λαό.

Λίγο αργότερα, στο Εργατικό Κέντρο συγκεντρώθηκαν οικοδόμοι της περιοχής – άνεργοι ως επί το πλείστον, αντιπροσωπεία των οποίων επέδωσαν ψήφισμα με μέτρα ανακούφισης των ανέργων στους διοικούντες τον ΟΑΕΔ Λάρισας.

Τέλος, άλλη ομάδα κρούσης προσέγγισε το Δημαρχείο για να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενες στην καθαριότητα των σχολείων του νομού.

Καλά όλα αυτά, με την επισήμανση ότι πέρα από το γεγονός ότι η τοπική δημοσιογραφική πιάτσα συνεχώς … «εξαερώνεται», διανύουμε περίοδο αδειών – γιατί οι διακοπές είναι μια άλλη θλιβερή ιστορία – οπότε είναι πολύ δύσκολο να καλυφθούν εγκύρως δημοσιογραφικά.

Λίγο κράτει δεν θα ήταν άσχημο, νομίζω …

Ο Παρατηρητής  

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις