ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Συζητούν και στο Βόλο για το παρεμπόριο

Παμμαγνησιακή σύσκεψη στις 7 σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του ΟΛΒ

Παμμαγνησιακή σύσκεψη διοργανώνει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Μαγνησίας σήμερα  Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Οργανισμού Λιμένος Βόλου στην οδό Αργοναυτών, με θέμα τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων στο πλαίσιο της βαθιάς κρίσης, σταμάτημα των λουκέτων των επιχειρήσεων, μέτρα καταστολής για την ανεξέλεγκτη μάστιγα του παρεμπορίου.

Κυρίαρχο θέμα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ΟΕΒΕΜ, για τους ΕΒΕ είναι η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων στο πλαίσιο της βαθιάς κρίσης.

Σταμάτημα των λουκέτων των επιχειρήσεων, μέτρα καταστολής από την ανεξέλεγκτη μάστιγα του παρεμπορίου.

Στη σημερινή σύσκεψη έχουν κληθεί να πάρουν μέρος ο Β΄ αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης, Νάκος, οι βουλευτές του Νομού Μαγνησίας Αλ. Μεϊκόπουλος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Παρ. Μουτσινάς και Παν. Ηλιόπουλος, οι πρώην βουλευτές Κ. Καρτάλης, Απ. Νάνος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, ο Δήμαρχος Βόλου Π. Σκοτινιώτης, ο πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου κ. Τέλης Μπασδάνης και Ευστάθιος Πλαστάρας, ο Λιμενάρχης Βόλου Χρ. Κανάκης, ο πρόεδρος του ΟΛΒ Γιάννης Πρίγκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Εμπορίου Μαρία Θλιβερού, ο προϊστάμενος της Α΄ και Β ΄ ΔΟΥ Βόλου, Χρ. Τσαμπρινός, ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Βόλου Αριστείδης Λύκας, οι Δήμαρχοι Αλμυρού, Ρήγα Φεραίου και Νοτίου Πηλίου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Μαγνησίας Δημ. Τσαρδακάς, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βόλου Θαν. Παπαδημόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Βόλου Αλέκος Κουτσελίνης.

Τέλος στη σύσκεψη έχουν κληθεί και όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία, οι ενώσεις, οι σύνδεσμοι και οι Σύλλογοι που ανήκουν στη δύναμη της Ομοσπονδίας, o Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, οι Πρόεδροι της ΕΑΣ Βόλου και του Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου, οι πρόεδροι του Υπεραστικού και Αστικού ΚΤΕΛ κ.α.

(Εφημερίδα «Ταχυδρόμος»)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις