ΕΛΛΑΔΑ

Νεο αδιέξοδο στην Χαλυβουργία

Λίγο μετά τις 14.15 το μεσημέρι άνοιξε η εθνική οδός Αθηνών Κορίνθου μετά τον αιφνιδιαστικό αποκλεισμό της από απεργούς της Χαλυβουργίας.

Προηγήθηκαν επεισόδια με κυνηγητό, ξύλο και χημικά. Από εκείνη την ώρα και μετά παραμένει άγνωστο αν τελικά θα γίνει η αυριανή συνάντηση των απεργων με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.

Η νεα ένταση προκλήθηκε μετα το νέο μπλόκο στην Αθηνών-Κορίνθου στον Ασπρόπυργο έξω απ’ τη Χαλυβουργία Ελλάδος με τους απεργούς να “παίζουν” με τα νεύρα των οδηγών κλείνοντας για μια ακόμη φορά τον δρόμο.

Ουρά χιλιομέτρων σχηματίστηκε σε μερικά μόνο λεπτά καθώς οι απεργοί μπήκαν στη μέση του δρόμου διαμαρτυρόμενοι καθώς οι αστυνομικοί επέτρεψαν την είσοδο στο εργοστάσιο δύο φορτηγών με υλικά.

Όλα αυτά παρά το γεγονός ότι λίγο μετά τις 12 υπήρξαν πληροφορίες πως συμφωνήθηκε συνάντηση των απεργών με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.

Από το πρωί δεν έλειψαν οι εντάσεις. Τα ξημερώματα και ενώ κάποιοι εργαζόμενοι που δεν θέλουν να απεργήσουν προσπάθησαν να μπουν στο εργοστάσιο ήρθαν αντιμέτωποι με απεργούς. Τα ΜΑΤ επενέβησαν, έκαναν χρήση χημικών και για αρκετή ώρα επικράτησε ένταση.

newsit.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις