ΛΑΡΙΣΑ

Αναστάτωσε τα… Φάρσαλα η Εύα Λάσκαρη!

Στα Φάρσαλα βρέθηκε η μοντέλο ηθοποιός Dj Εύα Λάσκαρη καλεσμένη του all day bar CENTRO. 

Απλή και προσιτή έπαιξε μουσική , φωτογραφήθηκε και χόρεψε με τους θαμώνες.

Ποία είναι η Εύα Λάσκαρη;

Στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Miss Young 2002 είχε λάβει μέρος η Εύα Λάσκαρη η οποία είχε… χάσει τότε τον τίτλο από την άγνωστη τότε Τζούλια Αλεξανδράτου.

Το πραγματικό της όνομα είναι Εύα Πελεκούδα και όλοι καταλαβαίνουμε γιατί αναγκάστηκε να το αλλάξει. Γιατί ίσως πίστευε ότι το όνομα ήταν το εμπόδιο για τη μεγάλη καριέρα που πίστευε ότι μπορούσε να κάνει. Σίγουρα, πάντως, η εξέλιξή της τουλάχιστον εξωτερικά είναι θεαματική.

Στα άμεσα σχέδια της ο γάμος η Εύα Λάσκαρη, το γνωστό μοντέλο και ο αγαπημένος της DJ Dino, Ντίνος Τσιώρης θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 25 Αυγούστου σε εκκλησάκι της Μυκόνου, με κουμπάρες τις δύο φίλες τους, Μαρία Ιορδανοπούλου και Γιάννα Σιάρμπου.

Το νυφικό θα είναι της Κατερίνας από το Underground, με αρχαιοελληνικά στοιχεία. Η νύφη θα φοράει πέδιλα και κοσμήματα με αρχαιοελληνικό χαρακτήρα.

Η δεξίωση θα γίνει σε γνωστό εστιατόριο στο Λιμάνι και στη συνέχεια πάρτι στο μαγαζί που δουλεύει ο Ντίνος και βρίσκεται στη Μικρή Βενετία.

Επαγγελματικά η Εύα Λάσκαρη, ολοκλήρωσε τις σπουδές υποκριτικής στη σχολή της Μιμής Ντενίση και κυνηγάει το όνειρό της στο χώρο της… τέχνης.

ρεπορτάζ: Στέφανος Ράγκος / φωτό: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις