Στο Portaria Hotel ο Αλέξης Τσίπρας

Δημοσιεύθηκε στις: 21 Ιουλίου 2012, 21:58

Με αφορμή την ομιλία του στο Θερινό Πανεπιστήμιο της Αριστεράς, στο πλευρό του Γ.Γ. του Κομμουνιστικού Κόμματος της Γαλλίας.Στον Βόλο και πιο συγκεκριμένα στο Portaria Hotel, όπου από την Τρίτη διεξάγεται το φετινό Θερινό Πανεπιστήμιο του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Κ.Ε.Α., Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου, θα πραγματοποιήσει ομιλία στο σεμινάριο υπό τον τίτλο: “Είμαστε ενωμένοι”: Συνεργασία μεταξύ κομμάτων, συνδικάτων και κοινωνικών κινημάτων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο”.

Το φετινό Θερινό Πανεπιστήμιο του Κ.Ε.Α., σε συνεργασία με το δίκτυο transform, πραγματοποιείται σε μια από τις πιο κρίσιμες και αβέβαιες οικονομικά και πολιτικά περιόδους της σύγχρονης Ευρώπης, με τις πρόσφατες εκλογές στην Ελλάδα να έχουν μεταδώσει ένα ισχυρό μήνυμα αντίθεσης στις πολιτικές λιτότητας για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Αναλυτικά οι ομιλητές του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι οι ακόλουθοι:

– Pierre Laurent: πρόεδρος του Κ.Ε.Α., Εθνικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας

– Αλέξης Τσίπρας: αντιπρόεδρος του Κ.Ε.Α., πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

– Aurélie Trouvé: συμπρόδρος της ATTAC Γαλλίας

– Alessandra Mecossi: Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων της ΦΙΟΜ, Ιταλία

– Elisabeth Gauthier: Transform! Europe, Γαλλία

– Felipe Van Keirsbilck: Χριστιανικά Συνδικάτα, Βέλγιο

– Gisela Notz: Φεμινιστικό Δίκτυο Κ.Ε.Α., Γερμανία

Συντονισμός – εισαγωγή:
Νατάσσα Θεοδωρακοπούλου (Μέλος της Γραμματείας του Κ.Ε.Α., μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού, Ελλάδα)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ