Στη Βέρντερ Βρέμης θα δοκιμαστεί ο Σιατραβάνης

Δημοσιεύθηκε στις: 20 Ιουλίου 2012, 21:00

Από το μικροσκόπιο του Τόμας Σάαφ στην Βέρντερ Βρέμης θα περάσει το επόμενο διάστημα ο Σάββας Σιατραβάνης, που θα αναχωρήσει για την Γερμανία την Δευτέρα (23/7) όπου και θα συμμετάσχει στις προπονήσεις της Γερμανικής ομάδας.

Το συμβόλαιο του Σιατραβάνη με την ΑΕΛ λήγει στις 30/06/2014, κάτι που σημαίνει ότι αν τυχόν αφήσει καλές εντυπώσεις και αποκτηθεί, θα πρέπει να αποζημιωθεί και η ΑΕΛ.

Ο Σάββας Σιατραβάνης γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου του 1992 στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Λάρισα. Καθοδηγούμενος από τον πατέρα του, Κώστα Σιατραβάνη, παλιό ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Καρδίτσας ο νεαρός παίκτης των «βυσσινί» ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία έξι ετών.

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2008, από τον Άρη Λάρισας και εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας Νέων U-21 της ΑΕΛ. Ο Σιατραβάνης είναι ο νεότερος Ελληνας ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στα Ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ο Σάββας Σιατραβάνης φόρεσε την φανέλα της ΑΕΛ στα παιχνίδια με την ΚΡ Ρέικιαβικ το καλοκαίρι του 2009 για το Γιουρόπα Λιγκ, σε ηλικία 16 ετών, 7 μηνών και 22 ημερών.

aelole.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ