ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στη Βέρντερ Βρέμης θα δοκιμαστεί ο Σιατραβάνης

Από το μικροσκόπιο του Τόμας Σάαφ στην Βέρντερ Βρέμης θα περάσει το επόμενο διάστημα ο Σάββας Σιατραβάνης, που θα αναχωρήσει για την Γερμανία την Δευτέρα (23/7) όπου και θα συμμετάσχει στις προπονήσεις της Γερμανικής ομάδας.

Το συμβόλαιο του Σιατραβάνη με την ΑΕΛ λήγει στις 30/06/2014, κάτι που σημαίνει ότι αν τυχόν αφήσει καλές εντυπώσεις και αποκτηθεί, θα πρέπει να αποζημιωθεί και η ΑΕΛ.

Ο Σάββας Σιατραβάνης γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου του 1992 στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Λάρισα. Καθοδηγούμενος από τον πατέρα του, Κώστα Σιατραβάνη, παλιό ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Καρδίτσας ο νεαρός παίκτης των «βυσσινί» ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία έξι ετών.

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2008, από τον Άρη Λάρισας και εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας Νέων U-21 της ΑΕΛ. Ο Σιατραβάνης είναι ο νεότερος Ελληνας ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στα Ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ο Σάββας Σιατραβάνης φόρεσε την φανέλα της ΑΕΛ στα παιχνίδια με την ΚΡ Ρέικιαβικ το καλοκαίρι του 2009 για το Γιουρόπα Λιγκ, σε ηλικία 16 ετών, 7 μηνών και 22 ημερών.

aelole.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις