ΤΑΞΙΔΙΑ

Είστε για Λήμνο;

Η Λήμνος, το νησί του Ηφαίστου βρίσκεται στο βόρειο Αιγαίο ανάμεσα στο Άγιο  Όρος, τη Σαμοθράκη, την Ίμβρο και τη Λέσβο.  Οι υπέροχες θάλασσες  με τα κρυστάλλινα νερά και τις  ατελείωτες παραλίες, οι παραδοσιακοί οικισμοί, η ηρεμία του τοπίου, τα εκπληκτικά τοπικά εδέσματα και τα υπέροχα κρασιά της αλλά και οι αγνοί φιλόξενοι άνθρωποι είναι σίγουρο ότι θα σας συναρπάσουν!

Περπατήστε στα παραδοσιακά σοκάκια της Μύρινας με τα πέτρινα αρχοντικά και το Βυζαντινό Κάστρο κάντε μια στάση στο Αρχαιολογικό μουσείο με τα μοναδικά ευρήματα, γευτείτε  ολόφρεσκα θαλασσινά και ξεφαντώστε στο Ρωμέικο και Τουρκικό γιαλό.   Διαλέξτε κάθε μέρα και άλλη παραλία χωρίς να τις προλάβετε όλες , περπατήστε στις αμμοθίνες μοναδικό φαινόμενο της Λήμνου, περιπλανηθείτε στην Πολιόχνη, την αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης!

Όπου και αν πάτε η Λήμνος θα σας κερδίσει με την ομορφιά, την απλότητα και την αυθεντικότητα της . Η  πρόσβαση στο νησί είναι εύκολη,  με απευθείας σύνδεση από Θεσσαλονίκη με καθημερινά αεροπορικά δρομολόγια και πλοίο τρεις φορές την εβδομάδα και από Καβάλα με πλοίο κάθε μέρα, εκτός από Δευτέρα!

Φέτος το καλοκαίρι… η Λήμνος μας περιμένει για οικονομικές και αξέχαστες διακοπές .

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις