ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σημαντική αθλητική διοργάνωση στα Τρίκαλα

Τον Σεπτέμβριο οι προκριματικοί αγώνες της Εθνικής ομάδας βόλει

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα μεταξύ του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού-Πολιτισμού και Κοινωνικής Συνοχής Ρεντζιά Ευθύμιου και του Προέδρου της ΕΟΠΕ Μαυρομάτη Αχιλλέα στα Τρίκαλα, εν όψει των προκριματικών αγώνων της Εθνικής Βόλεϊ με τις αντίστοιχες εθνικές ομάδες της Φινλανδίας, του Μαυροβουνίου και της Ρουμανίας τον ερχόμενο Σεπτέμβρη για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013.

Η συνάντηση είχε να κάνει με την οριστικοποίηση της επιλογής διεξαγωγής των αγώνων στην πόλη των Τρικάλων και την οργάνωση των επόμενων κινήσεων και ενεργειών που έχουν να κάνουν με το σχεδιασμό της διοργάνωσης.

Στη συνέχεια ακολούθησε αυτοψία του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη, το μέλος του ΔΣ και αναπληρωτή πρόεδρο της επιτροπής εθνικών ομάδων, Γιώργο Μανωλόπουλο, τον εκτελεστικό διευθυντή της ομοσπονδίας, Χάρη Σπηλιάκο και την πρόεδρο της εκτελεστικής επιτροπής των Μικρών Κρατών της CEV και supervisor των αγώνων Μάργκαρετ Αν Φλέμινγκ.

Τα στελέχη της Ελληνικής και Διεθνούς Ομοσπονδίας, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένα από την επιθεώρηση του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να δοθεί η επίσημη έγκρισή τους για τη διεξαγωγή των προκριματικών αγώνων του Ευρωπαϊκού στα Τρίκαλα.

Η ανάληψη αυτής της διοργάνωσης είναι μια ακόμα απόδειξη της εμπιστοσύνης και των άψογων σχέσεων που διέπουν τα στελέχη της Ελληνικής και Διεθνούς Ομοσπονδίας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, και τον Αντιπεριφερειάρχη Ρεντζιά Ευθύμιο, ιδιαίτερα μετά την αξέχαστη περσινή παρουσία της Εθνικής Βόλεϊ στην πόλη των Τρικάλων.

Τα Τρίκαλα είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν μια ακόμα πολύ σημαντική διεθνή διοργάνωση και είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θα εργαστούν σκληρά για να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τη συνδιοργάνωση αυτών των διεθνών αγώνων παραμένει πιστή στο στόχο της για την προώθηση του αθλητισμού, του φίλαθλου πνεύματος και του αθλητικού τουρισμού και θα συνεχίσει να δουλεύει γι’ αυτό με την ανάληψη και άλλων σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις