ΛΑΡΙΣΑ

«Επιλεκτική μνήμη και ευαισθησία α λα καρτ» καταλογίζει στον Λαμπρούλη το ΓΝΛ

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με τον βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργου Λαμπρούλη δίνει η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Με νέα ανακοίνωση, η διοίκηση κατηγορεί τον βουλευτή – γιατρό για «επιλεκτική μνήμη» και «ευαισθησία α λα καρτ».

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: «επανερχόμαστε με συντομία στο θέμα που δημιούργησε για άγνωστους σε μας λόγους ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης, ιατρός του νοσοκομείου μας εδώ και 10 χρόνια και πρώην μέλος του Δ.Σ. του νοσοκομείου.

Η χθεσινή του παρέμβαση ανακυκλώνει την αρχική του ανακοίνωση, η οποία απαντήθηκε σημείο προς σημείο με συγκεκριμένα στοιχεία και αποδείξεις. Του συνιστούμε πολύ φιλικά να την ξαναδιαβάσει προσεκτικά. Η επανάληψη είναι μήτηρ της μάθησης σύμφωνα με τις παλιές παιδαγωγικές θεωρίες.

Περιμένουμε ακόμη να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί οι… χιλιάδες (!!!)  ασθενείς που επικαλείται ότι αγόρασαν μόνοι τους φάρμακα και υλικά για τη νοσηλεία τους. Και φυσικά 1 (ολογράφως: ΕΝΑ) έστω όνομα υπευθύνου προσώπου του νοσοκομείου ιατρού, νοσηλευτή ή διοικητικού που υπέδειξε σε ασθενείς ή συγγενείς τους  κάτι τέτοιο.

Επειδή όμως όλα αυτά είναι γενικόλογες και χωρίς στοιχεία αναφορές, αξίζει, νομίζουμε, να υπενθυμίσουμε στον ίδιο και να πληροφορήσουμε το κοινό της πόλης και του νομού, ότι σε κανένα Διοικητικό Συμβούλιο δεν έθεσε παρόμοιο ζήτημα τα τελευταία 2,5 χρόνια που και ο ίδιος συμμετείχε . Όργανο το οποίο έπαιρνε και με τη δική του παρουσία σχεδόν πάντα  ομόφωνες αποφάσεις! Αντίθετα, όσες φορές  η διοίκηση αντιμετώπισε ζητήματα για αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, θυμάται, ελπίζουμε, και την ευαισθησία μας και την ανθρώπινη και ολόψυχη συμπαράστασή μας. Και όλα αυτά, σε καιρούς σφιχτής δημοσιονομικής πειθαρχίας και αγωνιώδους καθημερινής προσπάθειας να εξυπηρετούμε τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους.

Συνιστούμε λοιπόν στον αγαπητό Γιώργο Λαμπρούλη, να μην έχει επιλεκτική μνήμη, ούτε ευαισθησία « α λα καρτ ».

Αυτά τα λίγα για τελευταία, ελπίζουμε, φορά γιατί η δραστηριότητά μας θέλουμε να εξαντλείται στα ζητήματα της διαχείρισης του νοσοκομείου και όχι σε δημόσιες αντιπαραθέσεις. Και φυσικά είναι πάντα ευπρόσδεκτος να ενημερωθεί για το κάθε τι, αυτοπροσώπως από μας. Εμείς υπηρετούμε μόνο τον πολίτη και τις προτεραιότητές του».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις