ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θα το πάρει ο Μέσι, ο Ρονάλντο, ο Μπαλοτέλι η ο … Λέσλι Ντέιβις;

Ένας παντελώς άγνωστος Ουαλός «διεκδικεί» τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη!

Αν και μοιάζει απίστευτο, ανάμεσα στα ονόματα των υποψηφίων για το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη είναι και αυτό του παγκοσμίως άγνωστου Ουαλού Λέσλι Ντέιβις!

Ο 27χρονος αριστερός χαφ της Μπανγκόρ Σίτι, η οποία συμμετέχει στο ημιεπαγγελματικό πρωτάθλημα της Ουαλίας, κατάφερε να βρεθεί στη 32άδα με τους υποψήφιους που ανακοίνωσε η UEFA ανάμεσα σε ονόματα όπως του Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Τσάβι, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, Μάριο Μπαλοτέλι, Τζιανλουίτζι Μπουφόν και άλλων αστέρων του ποδοσφαίρου.

Η λίστα της UEFA αποτελείται από τους ψήφους δημοσιογράφων από κάθε χώρα μέλος και φαίνεται πως η ψήφος του συμπατριώτη δημοσιογράφου του Ντέιβις ήταν αρκετή για να μπει αυτός στη λίστα.

«Είμαι κολακευμένος και περήφανος που βρίσκομαι σε αυτή την λίστα. Το να βρίσκεσαι στη λίστα με αυτούς τους ποδοσφαιριστές είναι απίστευτο. Και μόνο που μπήκα στην 32άδα είναι φανταστικό. Θα αρκεστώ σε αυτό, καθώς δεν έχω πολλές πιθανότητες για να μπω στην πρώτη τριάδα», δήλωσε ο Ντέιβις για το γεγονός πως συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους υποψήφιους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης.

(iefimerida.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις