ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Όλοι στο πέταλο για την ΑΕΛ!»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Monsters με αφορμή την επίσημη εναρκτήρια προπόνηση της ΑΕΛ, το απόγευμα της Τρίτης (17/7) στο AEL FC Arena.Αναλυτικά η ανακοίνωση των Monsters
«Κόντρα στην παρατεταμένη διοικητική απαξίωση, την απογοητευτική απουσία αληθινών απαντήσεων για το οικονομικό κατάντημα και την παραμονή για δεύτερο χρόνο σε μια κατηγορία που δεν αρμόζει στην ιστορία και το ειδικό βάρος της ΑΕΛ, αρχίσουμε αύριο μαζί της τη δική μας προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Θα είμαστε μαζικά, κανονικά στο πέταλο της ΘΥΡΑ-1 με όλο τον οπαδικό μας οπλισμό και τα συνθήματα μας για να δώσουμε το μοναδικό δίκαιο και πραγματικό στίγμα του στόχου της ομάδας μας που είναι φτιαγμένη να πρωταγωνιστεί.

Σε άλλους πέφτει το μπαλάκι, που έχουν άλλωστε αποκλειστικά την ευθύνη, να θωρακίσουν την ομάδα και τα αγωνιστικά κεκτημένα της χρονιάς που έρχεται.

Όλοι στο πέταλο να δώσουμε με τις φωνές μας το όνομα του μοναδικού στόχου που μπορεί να έχει η ΑΕΛ, για να το μάθουν και να το καταλάβουν ΟΛΟΙ. Μετά έρχεται η σειρά του 5ου MONSTERS CAMPING».

aelole.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις