ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Μάριος Φραγκούλης «με ανοικτά φτερά» στη Λάρισα

Εμφανίζεται την Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο κηποθέατρο «Αλκαζάρ»

Συγκινητική υπήρξε η προσέλευση του κόσμου στην έναρξη της περιοδείας του δημοφιλή ερμηνευτή, με τον Μάριο Φραγκούλη να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, για τέσσερα άκρως ελληνικά βράδια, που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας, ο Έλληνας καλλιτέχνης θα εμφανιστεί, στη Λάρισα, την Τετάρτη 18 Ιουλίου και ώρα 21:00 μ.μ., στο Κηποθέατρο «Αλκαζάρ».

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, θα ερμηνεύσει τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών και ποιητών που έχουν σημαδέψει την ποιότητα και την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας.

Ο κόσμος θα σιγοτραγουδήσει μαζί του μερικά από τα ομορφότερα κομμάτια του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, του Σταύρου Ξαρχάκου και του Γιάννη Μαρκόπουλου. Από το πρόγραμμα δεν θα λείπουν και πιο σύγχρονοι συνθέτες όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Στέφανος Κορκολής καθώς και οι δημιουργοί της νέας γενιάς.

Κύριος Χορηγός της καλοκαιρινής περιοδείας του Μάριου Φραγκούλη η FBBank. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Half Note Productions, η οποία κατέχει κυρίαρχη θέση στο χώρο της διοργάνωσης και παραγωγής μεγάλων πολιτιστικών εκδηλώσεων και η οποία συνεργάζεται επί σειρά ετών με τον διακεκριμένο Έλληνα καλλιτέχνη Μάριο Φραγκούλη.

Στα τριάντα τρία χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης δραστηριότητας της έχει συνδέσει τη δημιουργική της πορεία με τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές διοργανώσεις και καλλιτέχνες παγκόσμιας φήμης όπως οι: Elton John, Bob Dylan, Eric Clapton, Sting, José Carreras, Diana Ross, Tina Turner, Peter Gabriel, Μίκης Θεοδωράκης Νάνα Μούσχουρη, κ.ά.

Με Ανοιχτά Φτερά ο Μάριος Φραγκούλης, με έντονη διάθεση για ψυχική ανάταση, εύχεται χαρά και δύναμη σε όλο τον κόσμο μέσα από ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο εικόνες και όμορφα συναισθήματα, όπως μόνο τέχνη μπορεί να προσφέρει.

www.mariofrangoulis.com

TIMΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 15  , φοιτητικό 10

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γραφεία Θεσσαλικού Θεάτρου

Γεωργιάδου 53, Λάρισα, τηλ.: 2410 621209

Βιβλιοπωλείο Γνώση

Κούμα 27 & Ανθίμου Γαζή 21, Λάρισα, τηλ.: 2410 258669

Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου

Παπαναστασίου 57, Λάρισα, τηλ.: 2410 549326

Close