ΕΛΛΑΔΑ

Κλέφτης κατηγορεί το θύμα του!

Γιατί πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό …

Έσωσε το ξενοδοχείο του από την λεηλασία, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες ο ιδιοκτήτης του!

Ο 36χρονος επιχειρηματίας έπιασε στα πράσα έναν 30χρονο Αλγερινό τη στιγμή που προσπαθούσε να διαρρήξει το ξενοδοχειακό του συγκρότημα στο Σιδάρι της Κέρκυρας, αλλά εκείνος τράπηκε σε φυγή.

Ο ιδιοκτήτης τον καταδίωξε μαζί με έναν 25χρονο φίλο του και παραδέχεται ότι πυροβόλησε μια φορά στον αέρα για εκφοβισμό με αεροβόλο. Όταν, όμως, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να τον παραδώσουν στο αστυνομικό τμήμα Εσπερίων, τα πράγματα πήραν απροσδόκητη τροπή!

Ο Αλγερινός κατέθεσε μήνυση εναντίον τους για παράνομη κατακράτηση, οπλοχρησία και… απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μάλιστα, στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι ο ξενοδόχος και ο φίλος του όχι μόνο τον πυροβόλησαν, αλλά και τον απείλησαν με μαχαίρι, τον χτύπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες και προσπάθησαν να τον πνίξουν με ένα σχοινί!

Οι αστυνομικοί ήταν υποχρεωμένοι να συλλάβουν τους δυο άνδρες, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας μαζί με τον αλλοδαπό ο οποίος κατηγορείται απλώς για… απόπειρα διάρρηξης!

Με την ίδια κατηγορία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα και ένας 20χρονος Σύριος, φίλος του Αλγερινού που ταυτόχρονα επιχειρούσε να διαρρήξει ένα άλλο ξενοδοχείο στη διπλανή περιοχή Ρόδα! Όμως, τον αντιλήφθηκε ο νυχτοφύλακας που τον καταδίωξε και κατάφερε αρχικά να ξεφύγει. Στη συνέχεια, όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη και αυτός.

(protothema.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις