ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή»;

Επιθεώρηση με δημοφιλείς πρωταγωνιστές σήμερα και αύριο στη Λάρισα

Μία πλειάδα γνωστών κωμικών ηθοποιών συμμετέχει στη θεατρική κωμωδία της χρονιάς «Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή»;

Η παράσταση που χαρίζει άφθονο γέλιο στους θεατές έρχεται και στη Λάρισα σήμερα Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Ιουλίου, στις 9:30 μ.μ. στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Η Άννα Παναγιωτοπoύλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Χρύσα Ρώπα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Παντελής Καναράκης και ο Γιώργος Γαλίτης δηλώνουν αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι να κινητοποιήσουν σε πανελλαδικό επίπεδο, όλους τους Έλληνες με γέλια, μπρίο και τρελό κέφι.

Στην παράσταση ακόμη συμμετέχουν η Άννα Μονογιού, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Γιώργος Τσούρμας, η Κατερίνα Δημάδη.

Αυτή την προσπάθεια στηρίζουν με τα κείμενα τους, η Άννα Παναγιωτοπούλου, ο Αλέξης Καλλίτσης, ο Μίνως Θεοχάρης, ο Διονύσης Τσακνής που καλύπτει μουσικά την κίνηση, η Αναστασία Αρσένη που ντύνει και στολίζει τους αγανακτισμένους ηθοποιούς και τους χώρους που θα διαδραματίζονται τα τεκταινόμενα.

Επίσης στο όλο εγχείρημα συμβάλλουν ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Άννα Παναγιωτοπούλου που περιφρούρησαν σκηνοθετικά την παράσταση.

Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ, 15 ευρώ (φοιτητικό, παιδικό από 5 ετών και άνω, τρίτη ηλικία) και 12 ευρώ ανέργων ΟΑΕΔ. Ισχύουν εισιτήρια του ΟΓΑ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις