ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στημένα ματς μέσω Facebook;

Παίκτης της νορβηγικής Κιέλσος ισχυρίστηκε πως ένας Αλβανός του ζήτησε να έχει μειωμένη απόδοση!

Η αξιοπιστία του νορβηγικού ποδοσφαίρου έχει πληγεί μετά την ματαίωση της αναμέτρησης Χαμ Καμ-Ουλενσάκερ (Β΄ κατηγορία) αφού υπήρχαν υποψίες πως το αποτέλεσμα ήταν προσυνεννοημένο.

Παράλληλα  συνεχίζονται οι έρευνες για το παιχνίδι μεταξύ της Όστσιντεν και της Φόλο (Γ΄ κατηγορία) που έληξε 4-3 (24/6), παρότι η Φόλο προηγούνταν 0-3!

Μέσα σε αυτό το κλίμα αίσθηση προκάλεσαν οι καταγγελίες του τερματοφύλακα της Κιέλσος, Ρόμπιν Βίλκσγιολντ.

Ο 23χρονος πορτιέρο ισχυρίστηκε πως το περασμένο Σαββατοκύριακο δέχθηκε ένα παράξενο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook από Αλβανό αποστολέα που του ζητούσε να έχει μειωμένη απόδοση στην αναμέτρηση με την Τρεφ (Γ΄ κατηγορία), όπου η ομάδα του τελικά ηττήθηκε με 4-3!

“Δεν καταλάβαινα τι ακριβώς ήταν, ούτε με απασχόλησε. Το αγνόησα αρχικά” ισχυρίστηκε ο Βίλκσγιολντ. Επί της ουσίας ο Αλβανός αποστολές του ζητούσε γράφοντας με ασύντακτα αγγλικά να στήσει το παιχνίδι, ρωτώντας τον τι θα ήθελε σε αντάλλαγμα.

“Hi robin … i am waiting … for the match tomorrow ” ήταν ένα ακόμη μήνυμα που έστειλε στον Νορβηγό που δεν του απάντησε ποτέ.

“Αμέσως επικοινώνησα με τον προπονητή μου και την διοίκηση της ομάδας. Έχουμε προωθήσει όλες τις πληροφορίες στη νορβηγική ομοσπονδία” πρόσθεσε ο Ρόμπιν Βίλκσγιολντ.

(sport24.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις