ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσιακό φινάλε της τεχνικής κολύμβησης του «Λαρισαϊκού – Τιτάνες»

Η ομάδα επέστρεψε από το πανελλήνιο πρωτάθλημα με 7 μετάλλια

Με απόλυτη επιτυχία έκλεισε η κολυμβητική χρονιά για τους αθλητές και τις αθλήτριες της Αγωνιστικής ομάδας Τεχνικής Κολύμβησης του Α.Ο. «Λαρισαϊκός – Τιτάνες» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών που διεξήχθη στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης από τις 06/07/2012 έως 08/07/2012.

Η ομάδα επέστρεψε με επτά (7) μετάλλια: 4 χρυσά με τους Τρίμμη Θωμά στα 800μ Υ/Β, 400μ Υ/Β, 200μ ΕΠ, Παπανικολάου Αλέξανδρο στα 100μ Υ/Β, 2 αργυρά με τους: Τρίμμη Θωμά στα 400μ ΕΠ και Μπάρδη Χρήστο στα 800μ Υ/Β και 1 χάλκινο με τον: Μπάρδη Χρήστο στα 400μ Υ/Β.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν και η προσπάθεια των αθλητών Μητάκου Βασίλη χάλκινο στα 4Χ200μ, Σαννή Παναγιώτα  χρυσό στα 4Χ100μ και 4Χ100μ χάλκινο στα 1500μ ΕΠ και στα 400μ ΕΠ, Ζαϊρε Σωτήρη αργυρό στα 4Χ100μ, που την αγωνιστική χρονιά που πέρασε άνηκαν στο δυναμικό άλλων συλλόγων με μεταγραφή.

Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή εμφάνιση και των υπόλοιπων αθλητών του τμήματος με αξιόλογες θέσεις στην Πανελλήνια κατάταξη και πιο συγκεκριμένα: Γκουγκούδης Αναστάσιος 8η θέση στα 200μ ΕΠ/Εφήβων, Ντουρούμογλου Ματίνα 6η θέση στα 50μ Απνοη Νεανίδων, Σεβδαλής Χαράλαμπος 5η θέση στα 200μ BinFin/Νεων και 8η θέση στα 100μ Bin Fin, Φρέτζιος Λευτέρης 8η θέση στα 200μ BinFin/Νεων, 8η θέση στα 50μ Binfin και 7η θέση στα 100μ BinFin, Μπάρδης Χρήστος 6η θέση στα 200μ ΕΠ/Παίδων και 7η θέση στα 50μ Απνοη/Παίδων, Παπανικολάου Αλέξανδρος 6η θέση στα 50μ ΕΠ/Παμπαίδων Ά, 7η θέση στα 200μ ΕΠ/ Παμπαίδων Ά και 7η θέση στα 100μ ΕΠ/Παμπαίδων Ά, Πλιάκας Γεώργιος 7η θέση στα 50μ ΕΠ/Παίδων.

Στις σκυτάλες ο σύλλογος κατέλαβε:

•             Την 6η θέση στα 4Χ100μ Παίδων με τους: Παπανικολαου Αλέξανδρο, Τολικα Αναστάσιο, Μπάρδη Χρηστό, Πλιακα Γεωργιο,

•             Την 6η θέση στα 4Χ200μ Εφήβων με τους: Γκουγκούδη Αναστάσιο, Τρίμμη Θωμά, Μπάρδη Χρήστο, Κέλλα Κων/νο,

•             Την 6η θέση στα 4Χ100μ με τους: Γκουγκούδη Αναστάσιο, Τρίμμη Θωμά, Μπάρδη Χρηστό, Κέλλα Κων/νο,

•             Την 8η θέση στα 4Χ100μ Νεανίδων με τις: Φωτοπούλου Ειρήνη, Φωτοπούλου Βασιλική, Γώτα Βάνα, Ντουρούμογλου Ματίνα,

•             Την 8η θέση στα 4Χ200μ Νεανίδων  με τις: Φωτοπούλου Ειρήνη, Φωτοπούλου Βασιλική, Γώτα Βάνα, Ντουρούμογλου Ματίνα.

Η επιτυχία ήταν αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που υπήρξε καθ΄ολη τη διάρκεια της χρονιάς και η οποία απαιτείται σε επίπεδο Πρωταθλητισμού.

Η προσήλωση των αθλητών, καθώς και η συνεργασία των προπονητών με εξειδικευμένους συνεργάτες (διατροφολόγους, καρδιολόγους, εργοφυσιολόγους, αθλητικούς ψυχολόγους), και τους γονείς των αθλητών που στάθηκαν κοντά τους σ΄αυτή την δύσκολη προσπάθεια, ήταν το επιστέγασμα της επιτυχίας.

Δίκαια λοιπόν, η ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης του Α.Ο «ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ-ΤΙΤΑΝΕΣ» συγκαταλέγεται στις κορυφαίες του αθλήματος σε πανελλήνιο επίπεδο και αυτό μας κάνει να ελπίζουμε ότι στις επόμενες αγωνιστικές δραστηριότητες τα αποτελέσματα θα να είναι ακόμη καλύτερα.

Το τμήμα του Συλλόγου καλεί νέους αθλητές και αθλήτριες να δοκιμάσουν το δυναμικό και εντυπωσιακό αυτό άθλημα προσδοκώντας να αναδείξει νέα ταλέντα.

Το Δ.Σ. συγχαίρει για άλλη μια φορά όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές κο. Σταύρου Βασίλειο και κο. Παπαδημητρούλα Παναγιώτη, καθώς και τις εφόρους του τμήματος κα. Ντουρούμογλου Γιώτα και την κα. Φωτοπούλου Χριστίνα, για την προσπάθεια που κατέβαλαν για την μεθοδική και άρτια οργάνωση του τμήματος για μία ακόμη χρονιά.

Ευχαριστούμε επίσης, την WORKFORCE TEAM A.E. και τον κο. ΑΝΔΡΕΑ ΧΟΝΤΗ για την ευγενική χορηγία και την στήριξη που παρέχει στο τμήμα, προκειμένου να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις