ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το χορηγικό πρόγραμμα της ΑΕΛ

Το χορηγικό πρόγραμμα AEL & Partners προσφέρει πληθώρα δυνατοτήτων σε επιχειρηματίες για να προβάλουν την επιχείρηση τους μοντέρνα και δυναμικά, μέσα από συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΛ 1964.

Για να αντεπεξέλθει στις συνεχείς προκλήσεις της σύγχρονης αγοράς, κάθε επιχείρηση πρέπει να επιλέξει επικοινωνιακή στρατηγική με στόχο να διασφαλίσει τα συμφέροντα της και να επιτύχει τους στόχους της.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 θέλει να δημιουργεί συνεργασίες με επιχειρηματίες φιλόδοξους και αποφασισμένους να πετύχουν στον τομέα τους. Παρέχοντας ευρύ πεδίο διαφημιστικού χώρου, η «βασίλισσα» της Θεσσαλίας προσφέρει την εξαιρετική δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να συνδέσει το επικοινωνιακό προφίλ της με τους αγώνες και τις δραστηριότητες της ΑΕΛ – που παρακολουθούν αδιαλείπτως οι χιλιάδες φίλοι της – το official site της ΠΑΕ και φυσικά την υπερσύγχρονη AEL FC Arena.

Επικοινωνήστε με το τμήμα marketing της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 (τηλ. 6983 337348), ενημερωθείτε και επιλέξτε το πρόγραμμα που θα συνδέσει την επιχείρηση σας με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και ταυτόχρονα θα της εξασφαλίσει ευρεία προβολή και ισχυρή αναγνωρισιμότητα. Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 δείχνοντας την εκτίμηση της σε κάθε επιχείρηση με την οποία συνεργάζεται παρέχει υψηλού επιπέδου φιλοξενία στην AEL FC Arena και επιπλέον ξεχωριστές match day προσφορές.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις