Συνάντηση Δ. Γελαλή με το ΔΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου ΠΤ Θεσσαλίας

Δημοσιεύθηκε στις: 12 Ιουλίου 2012, 16:11

Με τα μέλη της διοίκησης του 7ου Περιφερειακού Τμήματος (Θεσσαλίας) του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο βουλευτής Λάρισας και τέως πρόεδρος του Τμήματος Δημήτρης Γελαλής, μέλος της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ για θέματα Οικονομικών, σε ειδική συνεδρίαση που συγκλήθηκε, με αφορμή την παραίτησή του και αντικατάστασή του (ως μέλος του ΔΣ και της ΑΡΠΑ) από τον Θανάση Κουτσοκέρα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης πραγματοποιήθηκε συζήτηση επί γενικότερων οικονομικών θεμάτων της επικαιρότητας, καθώς και οι θέσεις του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Οικονομικού επ’ αυτών, στο πλαίσιο συζήτησης των Προγραμματικών Δηλώσεων της κυβέρνησης στη Βουλή το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Επί τάπητος τέθηκαν επίσης επίκαιρα θέματα του κλάδου (φορολογικές δηλώσεις, παρατάσεις, νέοι φόροι, περαιώσεις κ.α.), καθώς και θέματα αναπτυξιακού περιεχομένου που αφορούν στη Θεσσαλία και επί των οποίων θα πρέπει να παρέμβει το Οικονομικό Επιμελητήριο.

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τα μέλη της διοίκησης του 7ου ΠΤ Θεσσαλίας του ΟΕΕ για τη συνεργασία όλο το προηγούμενο διάστημα και υπογράμμισε ότι η συνάντηση είναι μόνον η αρχή μίας συνεργασίας που και ο ίδιος επιθυμεί να υπάρξει με τον ΟΕΕ από τη νέα του θέση, ως βουλευτή.

Τέλος, τόνισε ότι το Οικονομικό Επιμελητήριο πρέπει να παίξει το ρόλο του, ως πραγματικός σύμβουλος της Πολιτείας, και σε ό,τι αφορά στο 7ο ΠΤ, επεσήμανε ότι χρειάζεται να αναλάβει περαιτέρω πρωτοβουλίες για την ανάδειξη οικονομικών και αναπτυξιακών θεμάτων της Θεσσαλίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ