«Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή;»

Δημοσιεύθηκε στις: 11 Ιουλίου 2012, 08:12

Ξεκαρδιστική επιθεώρηση με σπουδαίους ηθοποιούς την Τρίτη 17 Ιουλίου στο κηποθέατρο Αλκαζάρ

Μία πλειάδα γνωστών κωμικών ηθοποιών συμμετέχει στη θεατρική κωμωδία της χρονιάς «Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή»;

Η παράσταση που χαρίζει άφθονο γέλιο τους θεατές έρχεται και στη Λάρισα τη Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Ιουλίου, στις 9:30 μ.μ. στο κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Η Άννα Παναγιωτοπoύλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Χρύσα Ρώπα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Παντελής Καναράκης και ο Γιώργος Γαλίτης δηλώνουν αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι να κινητοποιήσουν σε πανελλαδικό επίπεδο, όλους τους Έλληνες με γέλια, μπρίο και τρελό κέφι.

Στην παράσταση ακόμη συμμετέχουν η Άννα Μονογιού, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Γιώργος Τσούρμας, η Κατερίνα Δημάδη.

Αυτή την προσπάθεια στηρίζουν με τα κείμενά τους, η Άννα Παναγιωτοπούλου, ο Αλέξης Καλλίτσης, ο Μίνως Θεοχάρης, ο Διονύσης Τσακνής που καλύπτει μουσικά την κίνηση, η Αναστασία Αρσένη που ντύνει και στολίζει τους αγανακτισμένους ηθοποιούς και τους χώρους που θα διαδραματίζονται τα τεκταινόμενα.

Επίσης στο όλο εγχείρημα συμβάλλουν ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Άννα Παναγιωτοπούλου που περιφρούρησαν σκηνοθετικά την παράσταση.

Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ, 15 ευρώ (φοιτητικό, παιδικό από 5 ετών και άνω, τρίτη ηλικία) και 12 ευρώ ανέργων ΟΑΕΔ. Ισχύουν εισιτήρια του ΟΓΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ