ΕΛΛΑΔΑ

Καμίνι που βράζει η χώρα

Έως και 41 βαθμούς θα φτάσει σήμερα ο υδράργυρος

Για σήμερα Τετάρτη, συνεχίζεται η επέλαση του καύσωνα, οπότε καλό θα ήταν να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας, γιατί ο υδράργυρος θα φτάσει τους 40 και ίσως κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος και ηλιόλουστος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 26 έως 40 βαθμούς κελσίου, ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 37 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και ίσως εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. H θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 39 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος και ηλιόλουστος, ενώ η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 20 έως 40 βαθμούς κελσίου ενώ και στις παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, ενώ θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 40 και πιθανόν τοπικά να φτάσει και τους 41 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου και στη Κρήτη θα φτάσει τους 38 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι αίθριος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 37 βαθμούς κελσίου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις