Καμίνι που βράζει η χώρα

Δημοσιεύθηκε στις: 11 Ιουλίου 2012, 09:20

Έως και 41 βαθμούς θα φτάσει σήμερα ο υδράργυρος

Για σήμερα Τετάρτη, συνεχίζεται η επέλαση του καύσωνα, οπότε καλό θα ήταν να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας, γιατί ο υδράργυρος θα φτάσει τους 40 και ίσως κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος και ηλιόλουστος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 26 έως 40 βαθμούς κελσίου, ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 37 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και ίσως εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. H θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 39 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος και ηλιόλουστος, ενώ η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 20 έως 40 βαθμούς κελσίου ενώ και στις παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, ενώ θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 40 και πιθανόν τοπικά να φτάσει και τους 41 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου και στη Κρήτη θα φτάσει τους 38 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι αίθριος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 37 βαθμούς κελσίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ