ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έκθεση φωτογραφίας δημοσιογράφων και φωτογράφων στα Τρίκαλα

Θα παρουσιαστεί έρευνα για το επάγγελμα του φωτορεπόρτερ

Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Κλικ σ’ ένα θέμα», στην οποία συμμετέχουν εννέα δημοσιογράφοι και φωτογράφοι της Θεσσαλίας, εγκαινιάζεται την Παρασκευή 13 Ιουλίου, στις 20.30, στην εκθετήρια αίθουσα του Μύλου Ματσόπουλου στα Τρίκαλα.

Στην τελετή των εγκαινίων θα απευθύνουν χαιρετισμό ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και πρόεδρος του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ κ. Χρήστος Μπεχλιβάνος και ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος κ. Μάριος Λώλος.

Θα ακολουθήσει παρουσίαση έρευνας για το επάγγελμα του φωτορεπόρτερ  στην Ελλάδα από τη γενική γραμματέα της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος κ. Χριστίνα Ζαχοπούλου.

Στην έκθεση μετέχουν οι Βασίλης Αγοραστός, Θανάσης Βογιατζής, Αλέξανδρος Ζαούτσος, Θανάσης Καλλιάρας, Δημήτρης Κατσανάκης, Βασίλης Ντάμπλης, Ηλίας Παγανός, Ελένη Παπαθανασίου και Αχιλλέας Τραγούδας.

Η έκθεση οργανώνεται από το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας σε συνεργασία με τη Φιλολογική Ιστορική Αρχαιολογική Εταιρεία Θεσσαλίας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις