ΛΑΡΙΣΑ

Τράκαραν με … βάρκα πηγαίνοντας για μπάνιο!

Απίστευτο ατύχημα, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές …

Την πρωτοφανή εμπειρία να… τρακάρουν με βάρκα στη στεριά, είχαν χθες το μεσημέρι δυο Λαρισαίοι που κατευθύνονταν στα παράλια ενώ πολλοί περισσότεροι διερχόμενοι οδηγοί, δεν πίστευαν στα μάτια τους .

Η ιστορία δείχνει διασκεδαστική αλλά ο 47χρονος Λαρισαίος που προκάλεσε το χθεσινό ατύχημα, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές, θα κληθεί σήμερα ενώπιον των δικαστικών αρχών να δώσει εξηγήσεις για το πώς προκάλεσε το ατύχημα.

Το πρωτοφανές τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο 15ο χλμ Λάρισας – Αγιάς (στο ύψος του Ασμακίου), όταν ο 47χρονος Λαρισαίος που συνελήφθη και κρατείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενα οχήματα ενώ επέστρεφε στη Λάρισα από Αγιόκαμπο.

Με το δικό του τζιπ ωστόσο και σε συρόμενο τρέιλερ, μετέφερε βάρκα η οποία κατά την προσπέραση, σύμφωνα με μαρτυρίες προκάλεσε υλικές ζημιές στα επιβατικά αυτοκίνητα, σκορπώντας τον πανικό στους οδηγούς.

Πιθανά από τους επικίνδυνους ελιγμούς του 47χρονου – και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες μαρτυρίες- έσπασε ο άξονας του συρόμενου οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να αποκολληθεί για να προσκρούσει στη συνέχεια, ευτυχώς πλαγιομετωπικά, σε δυο αυτοκίνητα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση το ένα και κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, το δεύτερο.

Τα αίτια του ατυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας.

(Εφημερίδα «Ελευθερία»)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις