ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρόβλεψε τον 7ο αλλά έχει πεθάνει!

Πόνταρε στον Φέντερερ και κέρδισε, αλλά δεν θα μπορέσει ποτέ να μάθει για την επιτυχία του.

Ο Νικ Νιουλάιφ από το Όξφορντ θα μπορούσε να είναι ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος, μετά την επιτυχία του Ρότζερ Φέντερερ στο Γουΐμπλεντον. Το 2003 είχε στοιχηματίσει πως ο Ελβετός τενίστας θα έφτανε τους επτά τίτλους στο Αγγλικό τουρνουά.

Η απόδοση που έδινε γνωστή εταιρία στοιχημάτων για αυτή την πρόβλεψη ήταν 67/1 και ο Νιουλάιφ θα μπορούσε να εισπράξει 100.000 λίρες Αγγλίας. Όμως ο Βρετανός πέθανε πριν τρία χρόνια, σε ηλικία 59 ετών, πριν προλάβει να χαρεί για την επιτυχία αυτή.

Ο υπεύθυνος τύπου της εταιρίας δήλωσε πως ο Νιουλάιφ ήταν ένας σταθερός παίκτης του στοιχήματος που λάτρευε το τένις. «Το ποντάρισμα που έκανε ήταν το πιο εντυπωσιακό που είχε δεχτεί ποτέ η εταιρία μας», δήλωσε.

Για να προσθέσει πως «ο Νιουλάιφ είχε φροντίσει να κάνει σαφές πως αυτά τα χρήματα θα χρησιμοποιούνταν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αν ο ίδιος δεν ήταν εν ζωή. Είναι εκπληκτικό πως προέβλεψε ακόμα και αυτό».

Να σημειωθεί πως ο Νιουλάιφ είχε κερδίσει άλλες 37 χιλ. λίρες Αγγλίας, προβλέποντας πως ο Φέντερερ θα έφτανε τα 14 τρόπαια «Γκραν Σλαμ».

Πραγματικά απίστευτος.

(sport-fm.gr) 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις