ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κυριάρχησαν οι αθλήτριες της Γυμναστικής Ένωσης Λάρισας

Στην τελική φάση κορασίδων και παγκορασίδων στη Θεσσαλονίκη

Με απόλυτη κυριαρχία έκλεισαν την αγωνιστική τους χρονιά οι αθλήτριες της Γυμναστικής Ένωσης Λάρισας στην ρυθμική γυμναστική, στην τελική φάση των Κορασίδων και  Παγκορασίδων που έγιναν στην Θεσσαλονίκη.

Η απόδοσή τους εξαιρετική και δικαίως απέσπασαν με κάθε εμφάνισή τους το ολόθερμο χειροκρότημα και την αναγνώριση, από τους θεατές που κατέκλυσαν την κερκίδα.

Τους  αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την υπερπροσπάθεια τους.

Με άνεση κέρδισαν και στις δύο κατηγορίες τα χρυσά μετάλλια στο Σύνθετο Ομαδικό (Σ.Ο.), κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την εμφάνισή τους και δικαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις προπονήτριές τους, που πολλές φορές προπονούν με ακατάλληλες συνθήκες τις μικρές αθλήτριες, κυρίες Μπελογκλάζοβα Γκαλίνα, Μπελιάεβα Ναταλία, Γκουντρουμπή Ευαγγελία, Πιτσίλκα Ευδοξία, Μάντζιου Ανθή που τόσο προσπάθησαν  για να τις φέρουν στην Πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους Γονείς και φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη και συμπαραστάθηκαν με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο στις μικρές αθλήτριες, κερδίζοντας το «Χρυσό» στην μάχη της κερκίδας!

Στην κατηγορία Κορασίδων από τις αθλήτριες της Γ.Ε.Λ. την καλλίτερη εμφάνιση έκανε η Ζάχου Ανδρομάχη που κέρδισε συνολικά 4 μετάλλια (2 χρυσά-Σ.Ο. και κορίνες, ασημένιο στο στεφάνι και χάλκινο στην μπάλα).

Η Τζιατζιά Ιωάννα έφυγε από τους αγώνες με  τρία μετάλλια χρυσό στο Σ.Ο., ασημένιο στο ελεύθερο πρόγραμμα και χάλκινο στο στεφάνι.

Χρυσό στο Σ.Ο. και χάλκινο στις κορίνες για την Γιαπουτζή Αποστολία που έκανε πολύ καλή εμφάνιση.

Με ψυχή αγωνίστηκε η Χρυσή Ριζούλη, παρά τον τραυματισμό της και βοήθησε σημαντικά την ομάδα κερδίζοντας το χρυσό  στο Σ.Ο.

Ατυχίες είχε η Κυρίτση Γεωργία και ταλαιπωρημένη από πυρετό ήταν η Χασιώτη Κατερίνα που ωστόσο συνέβαλλαν στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Σ.Ο. της ΓΕΛ.

Στις Παγκορασίδες έγινε η μεγάλη έκπληξη  από τα «αουτσάιντερ» του αγώνα τις μικρές αθλήτριες της ΓΕΛ που έφεραν τον σύλλογο στην πρώτη θέση.

Η Μάγγου Γεωργία ήταν 1η στο Σ.Ο., 2η στο Σ.Α. (Σύνθετο Ατομικό) και 2η στο σχοινάκι.

Η Κατερίνα Ριζούλη 1η στο Σ.Ο., 3η στο Σ.Α. και 3η στο σχοινάκι.

Χάλκινο μετάλλιο για την Δημολάκου Σοφία στο σχοινάκι και 1η θέση στο Σ.Ο.

Πρώτη θέση για την Δημουλά Έλλη στο Σ.Ο. , 6η στην μπάλα και 1η για την Χολέβα Θεοδοσία στο Σ.Ο. και 7η στο Σ.Α.

Για την Ιστορία στο Σ.Ο. Κορασίδων η ομάδα της ΓΕΛ ήταν Πρώτη με 11βαθμούς διαφορά από την 2η (Αρίων Πανοράματος).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις