Η νέα αεροπορική εταιρεία με Λαρισινό ενδιαφέρον

Δημοσιεύθηκε στις: 5 Ιουλίου 2012, 15:55

Το Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλη επισκέφθηκε χθες ο αντιπρόεδρος της νέας αεροπορικής εταιρείας που πρόκειται να δραστηριοποιηθεί άμεσα με έδρα το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου κ. Β. Ραλάκης.

Ο κ. Ραλάκης ενημέρωσε το Δήμαρχο για τα επιχειρηματικά σχέδια ομίλου επιχειρηματιών από τη Λάρισα, το Βόλο, και την Αθήνα, για τη σύσταση νέας αεροπορικής εταιρείας μεταφοράς προσωπικού και εμπορευμάτων, από τον προσεχή Ιανουάριο.

Σε πρώτη φάση θα εξυπηρετούνται προορισμοί εσωτερικού (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδος, Σκιάθος, Ηράκλειο και Ιωάννινα) καθώς και εξωτερικού (Μαδρίτη, Ρώμη, Λονδίνο, Φρανκφούρτη, Παρίσι και Μόσχα). Πρόκειται για πτήσεις χαμηλού κόστους που στόχο έχουν να αναδείξουν τη Θεσσαλία σε παγκόσμιο κέντρο αεροπορικών μεταφορών.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του τους διαβεβαίωσε για την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Λαρισαίων στο εγχείρημα, τονίζοντας παράλληλα ότι θα πρέπει να υπάρχει πάντα ο στόχος της εξυπηρέτησης του προσωπικού και των επιχειρήσεων της περιοχής, αλλά και των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ