Τους μικρούς της φίλους συναντά η «Ντόρα, η εξερευνήτρια»

Δημοσιεύθηκε στις: 4 Ιουλίου 2012, 10:30

Δύο παραστάσεις, σήμερα και αύριο, στη Λάρισα

Σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη στις 9.15 το βράδυ, η αγαπημένη των παιδιών, «Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια», θα πραγματοποιήσει ένα συναρπαστικό θεατρικό ταξίδι.

Στην παράσταση του Nickelodeon «Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια:

Ψάχνοντας την πόλη των χαμένων παιχνιδιών» όλοι οι αγαπημένοι χαρακτήρες της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, ζωντανεύουν επί σκηνής και μαγεύουν μικρούς και μεγάλους με τις περιπέτειες, το χιούμορ και τις σκανδαλιές τους.

Σ’ αυτό το διαδραστικό θέαμα, τα παιδιά ψυχαγωγούνται μαθαίνοντας να εξερευνούν και να επικοινωνούν, να ξεπερνούν εμπόδια, να λύνουν γρίφους και να πετυχαίνουν στόχους με τρόπο απλό, αλλά πολύ διασκεδαστικό!

Με ξεναγό την Ντόρα, την εφτάχρονη δίγλωσση Λατίνα ηρωίδα και τον Μπουτς το μαϊμουδάκι, τον Ντιέγκο, τον Τίκο το Σκίουρο, την Ίσα την Ιγκουάνα, τον Μπένυ τον Ταύρο και όλη την παρέα ο κόσμος της περιπέτειας γίνεται ένα υπέροχο τοπίο που καλούνται να εξερευνήσουν.

Με τη συνδρομή του κοινού, η Ντόρα και οι γενναίοι φίλοι της χρησιμοποιούν τις μουσικές, γλωσσικές και μαθηματικές τους ικανότητες για να περιηγηθούν στην πυραμίδα-αριθμό, την «ανακατεμένη» ζούγκλα και τις άλλες τοποθεσίες με στόχο να βρουν το χαμένο αρκουδάκι της Ντόρα, τον Οσίτο, στην πόλη των χαμένων παιχνιδιών.

Φυσικά η Ντόρα σαν έμπειρη εξερευνήτρια, θα βοηθήσει τα παιδιά να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους, χαρίζοντάς τους μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.

Δέκα ηθοποιοί – χορευτές με θεαματικά κοστούμια, εντυπωσιακά σκηνικά, υπέροχη μουσική και χαριτωμένους διαλόγους δημιουργούν μια παράσταση που θ’ απολαύσει όλη η οικογένεια.

Όλοι οι διάλογοι και τα τραγούδια της παράστασης είναι στα ελληνικά.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 18 ευρώ και προπώληση γίνεται στα βιβλιοπωλεία «Γνώση» (Ανθίμου Γαζή 21) και «Παπασωτηρίου»(Παπαναστασίου 57).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ