ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τεστ πατρότητας θέλει ο Μπαλοτέλι!

Δυναμική ήταν η “απάντηση” του Ιταλού άσου μετά την αποκάλυψη της Ραφαέλα Φίκο ότι περιμένει το παιδί του.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι περίμενε πάνω από ένα 24ωρο να πάρει θέση για τη συνέντευξη της Ραφαέλα Φίκο σε ιταλικό περιοδικό, μέσω του οποίου ανακοίνωσε πως περιμένει το παιδί του 21χρονου επιθετικού, όμως η απάντησή του ήταν καθόλα δυναμική.

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι μοίρασε γραπτή ανακοίνωση στους εκπροσώπους του Τύπου, στην οποία ξεκαθαρίζει πως θέλει να υποβληθεί σε τεστ dna για να εξακριβωθεί αν είναι δικό του το παιδί ενώ διαψεύδει την πρώην σύντροφό του για τις συνθήκες υπό τις οποίες πληροφορήθηκε την εγκυμοσύνη της.

«Η σχέση μας τελείωσε στις αρχές Απριλίου και από τότε δεν την έχω δει, ούτε έχω ακούσει νέα της τηλεφωνικά. Εγώ δεν έχω καμία σχέση πλέον με το τι κάνει στη ζωή της η Ραφαέλα και η Ραφαέλα δεν έχει καμία σχέση με τη ζωή μου.

Η Ραφαέλα ξέρει καλά ότι από τη στιγμή που χωρίσαμε, δεν είχα και δεν έχω καμία διάθεση να γυρίσω σε εκείνη”, δήλωσε αρχικά ο “Σούπερ Μάριο” και συνέχισε:

“Λίγες ημέρες νωρίτερα έμαθα από τρίτους ότι η Ραφαέλα ήταν έγκυος. Για αυτό το λόγο αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί της και μόνο όταν την ρώτησα μου επιβεβαίωσε πως αυτό ήταν αλήθεια.

Είμαι πολύ απογοητευμένος, δεν νομίζω ότι είναι λογικό να μη γνωρίζω τίποτα μέχρι τον τέταρτο μήνα. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν ήρθε εκείνη σε επαφή μαζί μου να μου πει ένα τόσο σημαντικό πράγμα.

Θα αναλάβω όλες τις ευθύνες μου όταν θα έχω αποδείξεις για την πατρότητά μου. Με ενοχλεί το γεγονός ότι ήθελε να μαθευτεί αυτό το γεγονός μέσα από φωτογραφίες και συνεντεύξεις.

Θεωρώ ότι η Ραφαέλα είναι αρκετά διάσημη για να πείσει τον εαυτό της ότι δεν έχει ανάγκη να εκμεταλλεύεται αυτή την ιστορία με σκοπό την προβολή της.

Αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που μιλώ για αυτό το θέμα δημόσια και από εδώ και πέρα δεν έχω καμία διάθεση να απαντάω, ανεξάρτητα από το τι θα ειπωθεί ή θα γραφτεί από τη Ραφαέλα”.

(sport24.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις