ΛΑΡΙΣΑ

Συνέλευση αλληλεγγύης μετά …θεαμάτων για τους «Ενεργούς Πολίτες»

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας λίγο πριν τις άδειες των καλοκαιρινών διακοπών, πραγματοποιούν την ερχόμενη Πέμπτη 5 Ιουλίου (8 το βράδυ) την πρώτη απολογιστική συνέλευση των μελών τους.

Σκοπός της συνέλευσης είναι να γίνει μια εκτίμηση και αξιολόγηση των πρώτων δράσεών τους που πραγματοποιήθηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2012. Παράλληλα, θα τεθούν υπόψη των μελών τα σχέδια δράσης το δεύτερο εξάμηνο αυτού του χρόνου και ιδιαίτερα μετά το τέλος Αυγούστου. Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις όσων από τα μέλη επιθυμούν να πάρουν το λόγο και να προτείνουν νέες δραστηριότητες που θα πραγματοποιήσουν οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει προβολή ντοκιμαντέρ για τον εθελοντισμό διάρκειας 40 λεπτών, το οποίο θα εμπλουτίσει τα μέλη με παραστάσεις από εθελοντικές δράσεις που πραγματοποιούνται στην επικράτεια και θα γεννήσει ιδέες για παράλληλες δράσεις. Αντί… εισιτηρίου για την είσοδο στην εκδήλωση τα μέλη καλούνται να προσφέρουν μια συσκευασία τροφίμου μεγάλης διάρκειας, τα οποία θα προσφερθούν σε άπορες οικογένειες και ιδρύματα της πόλης.

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας, επειδή πιστεύουν έμπρακτα στην αμεσοδημοκρατία, θεωρούν σημαντικές τις συνελεύσεις των μελών τους με δικαίωμα λόγου σε καθένα από αυτά. Για τον ίδιο λόγο δεν έχουν σταθερή διοίκηση και σωματειακή οργάνωση, ενώ οι συντονιστές εναλλάσσονται σε κάθε δράση της Κίνησης. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σε ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Imperial που παραχωρήθηκε ευγενικά από τον διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Αντώνη Αναστασόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι αυτής της συνέλευσης προηγήθηκε στην αρχή αυτής της εβδομάδας συνάντηση των εθελοντών της Κίνησης, που έχουν βοηθήσει έμπρακτα ή εκδήλωσαν ενδιαφέρον για ενεργή συμμετοχή σε μελλοντικές δράσεις. Στη συνέλευση των εθελοντών που πραγματοποιήθηκε στο θερινό κινηματογράφο του Μύλου (φωτο) συζητήθηκε το πλαίσιο των θεμάτων που θα αναπτυχθούν στη συνέλευση όλων των μελών καθώς και τρόποι για την ενδυνάμωση του εθελοντικού κινήματος στη Λάρισα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις