ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η κρίση χτύπησε και τη Γιουνάιτεντ!

Πτωτική πορεία ακολουθούν οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας

Οι οικονομικές συγκυρίες επηρεάζουν τα πάντα και αυτό επιβεβαιώνεται με όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες στους “κόκκινους διαβόλους”. Μπορεί πριν λίγο καιρό ο σύλλογος να είχε γνωστοποιήσει πως η βάση οπαδών του είναι περίπου 650 εκατομμύρια, όμως, οι πωλήσεις και οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας κινούνται με ανησυχητικούς ρυθμούς.

Η οικονομική κρίση, η απώλεια του πρωταθλήματος από τη Μάντσεστερ Σίτι σε συνδυασμό με την κακή χρονιά στην Ευρώπη και η οικογένεια Γκλέιζερς, η οποία έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Γιουνάιτεντ και δεν είναι αρεστή στους φιλάθλους της ομάδας, είναι οι κυριότεροι λόγοι της πτωτικής πορείας που έχουν οι πωλήσεις των διαρκείας.

Οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας δεν είναι διατεθειμένοι να το αφήσουν έτσι και έχουν ήδη αρχίσει να στέλνουν mail προς τους κατόχους των διαρκείας στην προσπάθειά τους να τους παροτρύνουν να τα ανανεώσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα είχε κάνει δηλώσεις και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με τις οποίες έδινε κίνητρα στους οπαδούς για την αγορά διαρκείας.

Τέλος, άνθρωπος του συλλόγου είπε για την τακτική με τα mail που έχει εφαρμόσει η Γιουνάιτεντ: “Δεν το είχαμε κάνει στο παρελθόν. Ο σύλλογος θα κάνει τα πάντα για να διαβεβαιώσει πως η ζήτηση θα παραμείνει η ίδια”.

(sport24.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις