ΕΛΛΑΔΑ

Εξεταστική για το μνημόνιο θα ζητήσει ο Καμμένος

Την πρόθεσή του να θέσει το ζήτημα εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες η Ελλάδα μπήκε στο μνημόνιο, καθώς και να φέρει πρόταση νόμου για την κατάργηση του νόμου Ραγκούση για τους μετανάστες, εξέφρασε στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.«Βεβαίως θα συζητήσουμε και για τη σύσταση της εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο και το πώς φτάσαμε ως εκεί. Ποιοί αλλοίωσαν τα στατιστικά στοιχεία, πως ο κ. Παπακωνσταντίνου και ο πρωθυπουργός επέτρεψαν να πουληθούν τα CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου» είπε ο κ. Καμμένος.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι θα ακουστούν «για τις σχέσεις των υπουργών που διορίστηκαν από κάποια ξένα κέντρα και για ποιόν λόγο διορίστηκε ο καθένας τους».

Όπως είπε ο κ. Καμμένος, το κόμμα του δεν έχει αλλάξει τις προεκλογικές του θέσεις και την επόμενη εβδομάδα θα φέρει πρόταση νόμου στη Βουλή για την κατάργηση του νόμου Ραγκούση, που είχε προεκλογικά υποσχεθεί ότι θα πράξει και ο κ. Σαμαράς.

«Με τη νέα παρέα του έκανε πίσω. Θα δούμε τώρα, θα το ψηφίσει ή όχι;» αναρωτήθηκε ο κ. Καμμένος.

in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις