ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΑΕΛ

Ανοιχτό καμπ ατομικής βελτίωσης για ποδοσφαιριστές και τερματοφύλακες

Την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012 ξεκινούν οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου της Α.Ε.Λ. για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Τα γραφεία του τμήματος ποδοσφαίρου στην Θύρα 3 του Αλκαζάρ θα υποδέχονται τους ενδιαφερόμενους καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 7-9 μ.μ. (θερινό ωράριο λειτουργίας).

Επίσης, την Δευτέρα στις 6 μ.μ. είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση για το Camp ατομικής βελτίωσης στα αποδυτήρια της ΑΕΛ στην Θύρα 3 του Αλκαζάρ.

Υπό την καθοδήγηση του αρχιπροπονητή της Ακαδημίας της ΑΕΛ Νίκου Βλαχούλη, ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Μιχαήλ, ο προπονητής ποδοσφαίρου Γιάννης Βασιλείου και η γυμνάστρια ενδυνάμωσης Αγγελική Κουτσιαύτη θα προσφέρουν εντατικές προπονήσεις πάνω σε εξειδικευμένους τομείς, όπως τεχνική, τακτική (ατομική – υποομαδική – ομαδική), νευρομυική συναρμογή, ενδυνάμωση, ταχύτητα, φυσική κατάσταση.

Οι προπονήσεις του camp θα διεξάγονται στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων που ευγενικά παραχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛ, ενώ τμήμα του προγράμματος θα διεξαχθεί στο πάρκο του Αλκαζάρ.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6976-823582.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις