ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος κρεοπώλης για δύο ανθρωποκτονίες

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του, ο 52χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για τις ανθρωποκτονίες του 34χρονου Πρίαμου Ξυδάκη και του 64χρονου Μανώλη Σταυρουλάκη στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου, το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Ο 52χρονος δεν απολογήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου αλλά στο χώρο της αστυνομικής διεύθυνσης, για λόγους ασφαλείας, καθώς υπήρχαν φόβοι για πρόκληση επεισοδίων από συγγενείς των θυμάτων.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε με κλούβα της αστυνομίας από το Ρέθυμνο, υπό την παρουσία ισχυρών δυνάμεων, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

Ο 52χρονος υποστήριξε στην απολογία του πως δέχτηκε επίθεση από τον 34χρονο που πυροβόλησε.

Ο συνήγορος του κρεοπώλη στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της απολογίας, έκανε λόγο για σκοτεινά σημεία της δικογραφίας σε ό,τι αφορά τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το μακελειό.

Ακόμη μίλησε για καθυστερημένη κατά 4 ημέρες κατάθεση ενός βασικού μάρτυρα κατηγορίας, εκφράζοντας ερωτηματικά για την καθυστέρηση αυτή.

Μετά την απολογία του ο 52χρονος επέστρεψε στο νοσοκομείο Ρέθυμνου, οπού νοσηλεύεται μέχρι να οδηγηθεί στις φυλακές.

Τέλος, όπως καταγγέλθηκε από έναν 48χρονο συγγενή του 52χρονου στο Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας, άγνωστοι δράστες έσφαξαν 4 αιγοπρόβατα του κατηγορούμενου κρεοπώλη στον Προφήτη Ηλία.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις