«Ο Μπαλοτέλι είναι Παναθηναϊκός»

Δημοσιεύθηκε στις: 30 Ιουνίου 2012, 16:39

«Πράσινα» αισθήματα έχει ο Μάριο Μπαλοτέλι, όπως αποκάλυψε η πρώην σύντροφος του Ιταλού Επιθετικού, Μπέτυ Κουράκου, αναφέροντας πως από τις ομάδες της Ελλάδας, ο επιθετικός της Ιταλίας υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό, ενώ στην συνέχεια τον σύγκρινε με τον Τζιμπρίλ Σισέ, αναφέροντας πως ο Μπαλοτέλι έχει καλύτερο στιλ από τον Γάλλο αλλά είναι και καλύτερος ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μπέτυς Κουράκου, στην εφημερίδα «Live Sport»: «Είναι πολύ καλό παιδί, τα media τον έχουν αδικήσει. Ευχάριστος, τσαμπουκάς, άνθρωπος με θετική ενέργεια και ωραίος τρελός. Αυτό μου άρεσε η τρέλα του. Ταιριάζαμε σε αυτό. Του έλεγα «πού θα πάμε» και μου απαντούσε «πάμε στο λούνα παρκ». Το ευχαριστιόμασταν σαν παιδί. Του αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια, η μουσική, η μόδα και τα ρούχα. Και σε διαβεβαιώνω ότι επειδή έχω συναντηθεί και με τον Σισέ, ο Μάριο έχει πολύ καλύτερο στιλ και γούστο από τον Τζιμπρίλ και είναι και καλύτερος παίκτη

Για τις ποδοσφαιρικές προιτμήσεις του Ιταλού επιθετικού ανέφερε: «Θεωρεί καλύτερο παίκτη του κόσμου τον Μέσι και εκτιμά τον Ρονάλντο, αν και δεν του αρέσει η συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο.Και ασφαλώς από την Ελλάδα υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω πως, μάλλον από το Τσάμπιονς Λιγκ. Και πάντα του έκανα πλάκα, γιατί εγώ είμαι Ολυμπιακάρα»!

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ