ΛΑΡΙΣΑ

«Μέγιστα τα καθήκοντα των Ανεξάρτητων Ελλήνων» λέει ο Ζώης

Κριτική στην κυβέρνηση που «δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτε» ασκεί ο Χ. Ζώης στη δήλωσή του επ’ αφορμή της ανάληψης των καθηκόντων του εκπροσώπου τύπου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Συγκεκριμένα ο κ. Ζώης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«από σήμερα αναλαμβάνω την Εκπροσώπηση και τον Πολιτικό Σχεδιασμό των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ενός κινήματος που γεννήθηκε από την άρνηση των πολιτών να αποδεχτούν ως μόνη τους μοίρα τα Μνημόνια και τις πολιτικές που δημιουργούν ύφεση, ανεργία  και ανθρωπιστική κρίση, ενώ ταυτόχρονα εκχωρείται εθνική κυριαρχία της χώρας.

Ενός κινήματος που καλείται με μικρό αριθμό Βουλευτών και πενιχρά μέσα να ανταποκριθεί στα μέγιστα καθήκοντα:

Να ελέγξει μια κυβέρνηση που ενώ δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτε απολύτως σε κανένα Έλληνα, την ίδια ώρα δεσμεύεται απολύτως προς τους δανειστές της χώρας.

Να αποδείξει ότι μπορεί να υπάρξει αξιόπιστος δρόμος που αποκαθιστά την εθνική κυριαρχία, αντιμετωπίζει τα δημοσιονομικά και οικονομικά προβλήματα της χώρας και να δώσει ελπίδα στην Ελληνική Οικογένεια.

Το έργο είναι δύσκολο. Η προσπάθεια είναι ιερό καθήκον να καταβληθεί και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι καταδικασμένοι να τα καταφέρουν.

Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια, ανθρωπίνως δυνατή, προς την υποβοήθηση αυτής της αποστολής. Αποστολή που έχει αναθέσει στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ο ελληνικός λαός.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις